Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Dzsudzsák Balázs jól játszott...

Dzsudzsák Balázs jól játszott a mai válogatott meccsen?

Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól.
2022. nov. 20. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Magához képest igen.

Volt legalább 2 veszélyes beívelése plusz egy távolról kaput eltaláló lövése. Emellett azért a passzai is pontosak voltak és a pàlyán is viszonylag jól mozgott.

Én még csereként el tudnám őt képzelni legalább 1 évig még.

2022. nov. 21. 02:45
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Jó játszott, de elég volt. Sokkal többet paszoltak neki, mint kellett volna, akkor is, ha volt olyan, aki jobb helyen volt. Ez lehet csak az utolsó meccs miatt volt, de pont az eb selejtezők előtt nem kéne kiserletezni. Vannak nála jobb, fiatalabb játékosok
2022. nov. 21. 07:13
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Nekem finoman szólva, kissé elegem van ebből a Dzsudzsák ajnározásból.

A tegnapi meccset,míg a Balázs pályán volt le halkítva néztem. A kommentátor Balázs minden egyes megmozdulására izgalmi állapotba került, és erre nem voltam kíváncsi.

Igen Dzsudzsák bő 10 évvel ezelőtt magyar szinten egy egész jó játékos volt,és akár nemzetközi szinten elérhetett volna a fociban egy középszerű szintig

( de nem érte el azt a szintet).

Azt is elismerem,hogy mindig igyekezett a legjobb tudását nyújtani a válogatottban.És voltak egész szép góljai romániánia, Portugália,Finneknek lőtt gólja.

Amiért nagyon haragszom rá,hogy kollaborál a fidesszel

Balázsunk nyelve rendületlenül fel s alá jár a Szijjártó Petike és Viktorka ülepe között.

Biztos vagyok benne,hogy 1-2 ev múlva mikor abbahagyja a focit majd valami zsíros miniszteri állást kap

Teszem azt sportért felelős államtitkár vagy valami minisztert csinálnak majd belőle.

2022. nov. 21. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Hová megy már most?
2022. nov. 24. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!