Mennyire rizikós ez 9-es kötésben?
Tippmixen 9-es kötésben, minden esetben 1X2 fogadásban 16-szoros szorzó van rájuk. Mennyire rizikós ez így szerintetek? Illetve melyiket gondoljátok ezek közül a legneccesebbnek?
Anglia-Irán: Anglia
Szenegál-Hollandia: Hollandia
Argentína-Szaúd Arábia: Argentína
Dánia-Tunézia: Dánia
Franciaország-Ausztrália: Franciaország
Spanyolország-Costa Rica: Spanyolország
Belgium-Kanada: Belgium
Portugália-Ghána: Portugália
Brazília-Szerbia: Brazília
Ti meg mernétek tenni mondjuk egy-két ezer forinttal?
Még akkor sem ha van felesleges kidobni való pénzem.
Alapból kezdjük ott, hogy 9 meccset krva nehéz eltalálni még akkor is ha mind papírforma és a szorzó is alacsony rá. Az esetek 90%-ában elmegy.
Ráadásul azt is érdemes mérlegelni, hogy ez egy világbajnokság ahol a kisebb csapatok erőn felül szoktak játszani hiszen ők semmit nem veszíthetnek max nyerhetnek így nincs rajtuk teher. Ellenben a nagy csapatok felé van egy elvárás, hogy azért ne égjenek túlzottan le és ez nyomást gyakorol rájuk. Egy-két nagyobb csapat nagyon meg fog szenvedni már a csoportkörrel is.
Pl. Anglia szerintem nagyon meg fog szenvedni Iránnal. Én ott nem raknék meg győztest, helyette a büntetőlapokra vagy esetleg gólok számára fogadnék.
Kötésben pedig maximum 3 eseményre tennék de ez már nagyon maximum.
Úgyhogy ne haragudj de azt az ezer forintot okosabban is el lehet játszani. Legalább némi esélyt adj magadnak. Oké, hogy jónak hangzik a 16os szorzó de esélyeid azok nagyon kicsik.
#4 Nem mondtam, hogy mindig elmegy a nagy szorzó. Pl ma is 6,50x-el nyertem. Inkább csak bsztál végig olvasni amit írtam.
Azt mondtam, hogy 9 es kötésben megrakni kimenetelként mindenhol az esélyesebbet nem feltétlenül jó taktika. Ha kiválasztol 9 darab lejátszott meccset véletlenszerűen akárhonnan és megnézed, hogy a 9ből hányszor nyert az esélyesebb csapat azt fogod tapasztalni, hogy legalább egyszer-kétszer fixen nem nyert az esélyesebbik.
Ettől függetlenül a döntés joga a kérdezőnél van. Ő véleményt kért, én meg elmondtam róla. Ettől függetlenül arra fogad úgyis amire akar.
Pl. Anglia szerintem nagyon meg fog szenvedni Iránnal.
őő hát ez kicsit félre ment :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!