Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Megye 2-es ifi csapatban...

Gyula1971 kérdése:

Megye 2-es ifi csapatban máshol is lehet ilyen, mi lehet az ok?

Figyelt kérdés

Nálunk egy ismerősöm a 2021-2022 szezonban játszott a faluban, Elment Németországba dolgozni,18-éves és végzett a tanulmányokkal.-

Jött most az őszi szezonban egy új gyerek,18-éves ő is kb, kapott sárga lapot. Ki lehet ez,az MLSZ-adatbázisban a nevére voltam kíváncsi..

Ledöbbentem az új gyerek a satát fényképével játszik annak a nevével és adataival aki külföldön dolgozik.

Aztán következő meccsen kint voltam és egy másik szurkolótól megkérdeztem ez nem az a gyerek,aki az adatbázisban va,.

Mondta a szurkló---pszt halkan,ő az aki hamis adatokkal játszik.-

Aztán nem is mertem már kérdezni mást.

#Megye 2 ifi foci-
2022. okt. 12. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem egyedi eset. Jatékvezetőnek esélytelen kiszűrni, ha saját fotót használ és tudja a "nevét". Mlsznek se fog feltűnni, ha nem jelentik (és valószínüleg nem fogják)
2022. okt. 12. 20:36
 2/3 Psycho ***** válasza:

Klasszikus mennyei megyei 😂

- Spori! Anyja neve?

- Őőh...

Sok-sok éve volt, hogy még serdülőként játszottam egy falusi csapatban, majd abbahagytam. Sok évvel később - már felnőttként - eligazoltam egy másik brigádba. El kellett menni az igazolásomért, az új edzőm ezt elintézte. Vigyorogva jött vissza, hogy "előző szezonban kaptam egy sárgalapot..."

2022. okt. 12. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Melyik csapat volt?
2023. ápr. 18. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!