Melyik csapat nyeri az 57. Super Bowlt ?
Tudom hogy csak a 4. játékhéten vagyunk túl. Tart még az átigazolási időszak is. Korai még a tippelgetés. Gondoltam azért megkérdezem ,hátha vannak itt olyan NFL rajongók akikben az eddig látott mérkőzések alapján kialakult valamilyen vélemény. Négy csapatot látok esélyesnek , remélem kevés sérültjük lesz ,és valamelyik tippem bejön.
Úgy tűnik rossz helyen járok ezen az oldalon NFL témában.
Hajrá VIKINGS!
Persze esélytelen. :D
A kérdéssel kapcsolatos értelmes kommenteket, válaszokat, tippeket továbbra is várom.
#2 Minnesota szerintem lehet meglepetés (black horse) csapat. Rájátszásra odaérnek ott meg már bármi lehet .
Köszönöm a válasz NTBS. Biztos a Tom Brady- Belichick Korszakra gondolsz. Abban az érában öt SB gyűrűt nyert a Patriots. Most AFC keleti divízió végén állnak. Szerintem most nincs esélyük.
UI: Még egyszer Köszönöm a választ! Én küldtem a pozitív értékelést, de ne lepődj meg, ha hármas@ hatos@ hetes@ ,és falkájuk lepontoz. Vagy valami provokáló fságot írnak. Jönnek időben az NFL Fan clubosok és helyre rakják a pontozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!