Tippmixen, 5ös kötésben, hogy fizessen is, minden meccset el kell találni?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok.
Másik kérdésem, hogy egy nyertes mix meddig váltható ki? Vagy nincs ennek időkorlátja?
2022. szept. 21. 20:07
11/16 anonim válasza:
7/10 5fix meccsel és azon felül 2/5.
12/16 anonim válasza:
1-es,azért mert te b*lfasz vagy,attól még el lehet találni sokkal sűrűbben 5 meccset,mint egy évben egyszer. Ilyen agyhalottak osszák itt az észt…
14/16 NTBS válasza:
Sima kötésnél, mind az 5-öt el kell találni.
15/16 anonim válasza:
Offtopic, de a 12-esnek igaza van.
Én a napokban raktam meg 9 meccset egyenesbe és mind bejött. És nem gólszámokra, hanem nyertes csapatokra.
16/16 anonim válasza:
És akkor mi van, ha te 9-et megraktál és bejött?
Itt nem arról kell beszélni, hogy 1-1x ki mit tud eltalálni, hanem arról hogy mivel lehet tartósan profitálni. Én is akasztottam már 60-as szorzót, mégsem állítom hogy 60-as szorzókra kell fogadni, mert hülyeség. Nnics igaza, a másfél pipás gyerek egy retardált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!