Hogyan vágnátok vissza, ha ezzel fikáznák a kedvenc csapatotokat?
Mostanában egyre sikeresebb a Fradi, de amikor mondom, csak azzal tudnak visszavágni, hogy FIDESZ, FIDESZ, FIDESZ! Mert a Fidesz támogatja őket stb. Ti erre mit reagálnátok? Vagy hogyan vágnátok vissza?
Ellendrukkerek, légyszi inkább hagyjátok figyelmen kívül a kérdést.
Rohadtul mindegy nekem.
Írni is azért írtam, meg láttam a kérdést mert azt hittem foci.
Mélységében nem megyek bele egyik csapatba sem. Pláne a hátterébe.
Foci is most került csak a "látószögembe", mert felfedeztem a tippmixet, hehe.
A Fradi "menetele" szerintem vitathatatlan.
Viszont engem zavarnak.. Hogy miért? -És most ne támadjanak le a fradisták-, Azért zavar mert sokszor nem értem őket.
Én vágom, hogy kb tét nélküli volt az írek elleni visszavágó, de mégis 1 gólt rúghattak volna 4:0 után...
Azért kár volt elmenni.
#3 vagyok.
Nem vagyok ellendrukkel.
Sőt, örülnék igazából ha jobbk lennének.
Köszi a válaszokat!
Csak általában a játékosokkal jönnek. Hogy azért ilyen jó a Fradi, mert a Fidesz támogatása által tudnak jó játékosokat venni.
4-5 éve nemzetközi porondon vesznek részt. Ezekből akkora bevételük folyik be, hogy (már) nincs szükségük a Fidesz támogatására.
6-nak igaza van, a Fradi már egy működő brand lett.
Amúgy ne törődj velük, hadd pattogjanak, nem érdemes rájuk időt pazarolni.
#3 vagyok ismét.
Korrigálnám annyivel amit mondtam, hogy nem zavarnak. Az rossz kifejezés volt a csapatra.
Csupán tényleg annyira kezdő vagyok még, meg hát ja, a Fradi fejlődik még az én látószögemből is.
Lehet egy nagyon klasz csapatmég. - Fogadni meg tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!