Hogyan válasszak magamnak kedvenc focicsapatot?
Hát ez igazából szerintem minden embernél változó, hogy hogyan alakul ki. Mármint hogy egy adott ember hogyan válik mondjuk fradistává, Real madrid szurkolóvá vagy éppen Arsenal drukkerré.
Valaki egy játékost kedvel kifejezetten és ezért elkezd szimpatizálni azzal a klubbal, ahol az a bizonyos játékos játszik. Vagy apád elvitt kisgyerekként fradi meccsre és azóta odáig vagy értük. Vagy egyszer láttad aTv-ben mondjuk a Chelsea meccset és olyan jól játszottak, hogy utána elkezdted nézegetni a meccseiket és Chelsea fan lettél.
Sokféleképpen kialakulhat ez az embereknél igazából.
A legtöbb ember felül valami bandwagon-ra azt ami épp menő csapat amelett lerakja a voksát és kb. ennyi... azt kitart mellette utána örökre vagy jön a következő bandwagon és átszáll arra.
Igaz nem foci, hanem kosárlabda, de én a kedvenc játékosom után választottam anno csapatot az NBA-ből a 90-es években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!