Neymar karrierje sikeresnek tekinthető?
Figyelt kérdés
Ahhoz képest amilyen nagy felhajtás volt körülötte amikor a Santosban játszott. Évszázad legjobb játékosát látták benne sokan. A Barcelonában és a PSG-ben is jól teljesített / teljesít egyénileg, nyert spanyol bajnokságot, francia bajnokságot, Bajnokok Ligáját, stb.2022. szept. 11. 20:02
1/4 anonim válasza:
Nagyszerű játékos, igazi zseni. Volt egy komoly sérülés, ami nagyon sok mindent megváltoztatott. Nem segített a karierjén a színészkedés illetve a pályán kívüli élete. Szerintem belebetegedett, hogy sosem lehet a legjobb, mert Messi és Ronaldo korába született.
2/4 anonim válasza:
Megnyerte a BL-t, az Olimpiát, Copa Americat, bajnokságokat (spanyol, francia) szóval kb mindent amit lehet. Aranylabdát és a VB-t nem tudta, utóbbira még van 1 esélye. Ez egy sikeres pályafutás... Egyértelműen.
3/4 anonim válasza:
Hiányérzetem van, mint Ronaldinho esetében is.
Oké, alapból sikeres, persze.
De ha belegondolsz mit vihettek volna véghez egy CR munkamorállal, akkor azt veszed észre, hogy sokkal többre lettek volna képesek.
4/4 anonim válasza:
Ha fiatalabb lenne, világhírű lehetne. Ezt nem bunkóságból mondom, mert én nagy Neymar fan vagyok. Még így is zseni és tisztelem azért, amit el kell viselnie a közönségtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!