Na ki nézte még be a Red Bull Lipcse Sahtar Donyec meccset?
Figyelt kérdés
Úgy voltam vele hogy simán meg fognak verni egy olyan csapatot aminek a keretét pár hónap alatt kukázták össze és utóbbi egy év alatt alig játszott tétmeccset. Erre kapnak egy 4est saját közönségük előtt, ez szánalmas és nevetséges egyben, el kellene küldeni az összes pályára lépő játékost az edzővel együtt.2022. szept. 7. 06:12
1/5 anonim válasza:
Én csak a végeredményt láttam, de nem gondoltam volna, hogy ilyen arányban elverik a Lipcsét. Ezután borítékolható, hogy repül az edző.
2/5 anonim válasza:
Edzőbuktatás volt. 100%. Olyan nincs, hogy normál esetben egy Zubkov-Petrjak NB1 all-stars ver 4-et idegenben egy Bundesliga élcsapatnak
3/5 anonim válasza:
Gondolom Szoboszlai is játszott, ha ilyen játékosokat küldenek pályára ne csodálkozzanak ha 4-et kapnak.
4/5 anonim válasza:
Szoboszlai gólpasszt adott és a csapata egyik legjobbja volt a mérkőzésen. Ennél nagyobb böszmeséget nem tudtál volna leírni hármas válaszoló?
5/5 Suvorov válasza:
ilyen béna kapussal nem csoda hogy simán kikaptak ami kapura megy az gol 1. golnál meg kabaré amit müvelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!