Tényleg létezik "bundázás" focimeccseken, vagy ez cak városi legenda? Pl profi csapatonál.
Ha elátszunk a gondolattal, hogy igen, akkor szrintem ekég csak egy kulcsjátékost megkenni, vagy csapatkapitányt és már borul az egész.
Vélemények?
Biztos létező jelenség. Szerintem top ligákban nem fordul elő, mert brutális pénzeket kapnak amúgy is. Profi, de nem a legjobb bajnokságokban szerintem simán előfordulhat, van az a pénz.
Még egy gondolat: nagyobb eséllyel veszik meg a játékos(okat), mint a játékvezetőt.
Nézd meg a sportszerűtlen sportvilág sorozatot. Van focis rész us benne.
A totó is a sok bundázás miatt let átalakítva. Már sok éve történt, de hogy az mennyi év...
Hogyne létezne! Bő évtizede a fél német ügyészség a magyar nb1 - et hajkurászta.
A világ egyij legnagyobb sportfogadó mafgiózóka sokáig M-on élt, és innen irányított. Állítólag még Pl meccset is tudott manipulálni.
(Ha valami nem stimmelt lekapcsolták esti meccseknél pl. az áramot).
Wilson Raj Perumalnak hívják, és könyvet is írt a ténykedéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!