Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » SOS!! Lany vagyok, elkezdek...

SOS!! Lany vagyok, elkezdek focizni, nagyon felek, nagyon be fogok egni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szivesen fociznek, es beszeltem is az edzovel, es nagyonvaratlan valszt kaptam. Holnap mehetnek megnezni egy edzes. Azt mondta, hogy vigyek cuccot, viszont nekem se focicipom, se semmim sincs. Focizni se tudok, csak itthon a kutyamnak szoktam rugdosni a labdat. Egy kis varoskaban lakunk, igy kb mindenki ismer mindenkit+apum maganvallalkozo, igy megtobb ember ismer.. Itt mindenkinek egyszerre van edzes(ha jol tudom) igy eleg sok ismerossel ossze fogok futni. Mint irtam nem tudok focizni, igy nagyon felek, hogy be fogok egni.. Igazabol cuccom sincsen, focizni se tudok, igy holnap=h@l@l. Nagyon felek, szerintetek nagyongaz lesz? Illetvetudtok valami tanacsot adni, milyen cuccotvigyek, vagy ilyenek?

Eleg surgos lenne a dolog, nagyon koszonom ha valaszoltok🙏😩

2022. aug. 29. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire félsz, hogy mások mit gondolnak, akkor miért mész el az edzésre?

Ne legyél már ilyen gyerekes.

2022. aug. 29. 14:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Haat koszonom. Azert megyek el, mivel szerernem kiprobalni ezt a sportot, es szivesen fociznek, csak hat sok az ismeros, es tartok attol, hogy beegek
2022. aug. 29. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindent nem kell, egy cipő, rövidnadrág, póló. Mond el nyugodtan, hogy nem tudsz focizni, de szeretnéd kipróbálni.
2022. aug. 29. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan gondolod egy foci cipore be kell igy is ugy is nevezni, attol fuggoen h fűn, müfűn, vagy teremben fociztok. Azert mesz hogy megtanulj szoval nem gond ha nem tudsz.
2022. aug. 29. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom. Igen, cipot a kesobbiekben biztos, hogy veszunk, de mivel a kornyeken nincs ilyen bolt, es delelott dolgoznak a szuleim, igy holnapra marad a sima sportcipo
2022. aug. 29. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz beégni, jelezd az edzőnek, hogy kezdő vagy, legyél lelkes és kitartó, hamar utoléred őket.
2022. aug. 30. 12:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Update(akit esetleg erdekel)

Nemreg ertem haza az edzesrol, es nagyon szuper volt! Szerencsere senki olyannal nem talalkoztam. Nagyon jofejek voltak a csapattarsak:D

2022. aug. 30. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!