Shamrock Rovers vs Fradi (FTC), véleményetek szerint ismét győzelmet tud aratni? Vendégként.
Figyelt kérdés
0-4 után gondolom, durcik az írek, meg elemezhették a játékukat.
Mit véleményeztek?
2022. aug. 25. 11:41
2/7 anonim válasza:
4 gólos előnyben van a Fradi így nem hajtja őket a győzelmi kényszer. Szerintem döntetlen lesz.
4/7 anonim válasza:
Az ilyen visszavágókon nyugodtan mehet nagyobb tét a kevesebb mint 1,5 (vagy akár bátrabbaknak a kevesebb mint 0,5 gól) opcióra, jó pénzt hozhat. Aki előnyben van az beáll bunkerezni, túl se megy a térfélen, a másik fél meg alapból az esélytelenek nyugalmával megy neki 4 gól hátrányból ilyen körülmények közt. Nem is tévedtem, 87. percben még 0-0, mindjárt lefújják. Az ilyen meccsek mindig erről szólnak. Lejátszani is kár őket.
5/7 anonim válasza:
Szekunder szégyenérzetem van, hogy végig néztem ezt a bánatos fostengert. Borzasztóan súlytalan, unalmas meccs volt. Megye 1 szinvonal.
6/7 A kérdező kommentje:
Megye 1? Falusi tróger bajnokság.
Gyalázat volt az egész.
2022. aug. 26. 01:05
7/7 anonim válasza:
Felért egy fizikai kínzással ez a meccs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!