Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Fehérvár tovább fog ma...

A Fehérvár tovább fog ma jutni a Köln ellen?

Figyelt kérdés

Szerintem egyébként nem. A Köln nagyon neki fog esni a Fehérvárnak és a Fehérvár nem fogja bírni a nyomást. Szerintem a 23.perc körül egyenlít az ellenfél és a 35.percnél már át is veszi a vezetést, aztán második félidőben még kapnak vagy 2őt. Azt sem szabad elfelejteni, hogy most 11 emberrel áll fel a Köln. A Fehérvár megverte őket de csak 10 emberrel voltak és még azért így is veszélyesek voltak.

Ettől függetlenül hajrá Fehérvár!💙❤️ Megtettem a Fehérvár tobábbjutását egy tizessel :))

Nektek mi a véleményetek a találkozóról?

2022. aug. 25. 10:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Esetleg úgy lenne szorosabb a találkozó ha az első gólt a Fehérvár szerezné.
2022. aug. 25. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
MInek a gól? Legyen gól nélküli meccs.
2022. aug. 25. 10:48
 3/7 A kérdező kommentje:

#2 Szerintem gól nélküli nem lesz.

Itt csak az a kérdés, hogy ki szerzi majd az első gólt.

Ha a Fehérvár akkor még továbbjuthatnak, de ha a Köln akkor necces lesz a Fehérvár helyzete.

De legyen igazad és legyen gól nélküli, az nekünk jó😁

2022. aug. 25. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem annyira meglepett az, hogy idegenben legyőzték a Köln -t, hogy most nem merem kijelenteni, azt hogy kiesik a Vidi.
2022. aug. 25. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ó de még a jó édes anyját a tippmixnek, 0,5-nél több gólra nem is enged rakni csak rögtön 1,5-él többre. Azért azt már nem merem megtenni, simán benne van hogy egy gólos meccs lesz, a Fehérvár védekezésre fog beállni tuti.
2022. aug. 25. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Simán nyerni fog a Köln, pár éve a Partizannal játszott 1-1es döntetlent idegenben a Videoton, aztán a hazai visszávágón 0-4es győzelemmel ment tovább a Partizan.
2022. aug. 25. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:
16%
Már ne is haragudjál, de nem a múltban kéne élned, hanem a jelenben. A Bodö tavaly elverte az AS Romat, az AZ Alkmaart és a Celticet, most meg a Dinamo alaposan elverte őket. Szóval nettó hülyeség, amit írsz.
2022. aug. 25. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!