Szerintetek? A Dinamo Zágráb vagy a Bodö/Glimt esélyesebb?
Figyelt kérdés
Zágrábra fogadnék, horvát foci jó.2022. aug. 24. 09:43
1/26 anonim válasza:
Szerintem is sima Zágráb. Én akár be próbálnám egy hendikeppel is. Nagyon sokkal erősebb csapat.
2/26 anonim válasza:
Azért azt is vegyétek számításba, hogy a Bodo/Glimt az előző selejtezőkörben 6-1 összesítéssel ejtette ki a Zalgirist, előtte pedig haza pályán 8-at vágott a Linfieldnek. Tavaly a konferencia liga nyolcaddöntőjében kiejtette a holland AZ Alkmaart, a negyeddöntőben hazai pályán legyőzte az AS Romat,meg a Celticet is oda-vissza. Sőt 1-0 előnyről várja a mai visszavágót. Egyáltalán nem mondanám esélyesnek a Dinamo Zagrebet.
3/26 anonim válasza:
Ahogy a kettes mondja! A Bodőnek tavaly elég komoly menetelése volt a konferencia ligában. Papíron a Zágráb talán esélyesebb, de a Bodö igazi óriásölő.
4/26 anonim válasza:
1-es vagyok, teljesen egyetértek veletek, de most szerintem a Zágráb be húzza. Azért a Bodö hiába ki ütötte az előző két ellenfelét de ezek nagyon gyenge csapatok, tavaly meg volt egy jó évük az nem jelenti azt hogy most is az lesz.
5/26 anonim válasza:
A hazai pálya meg a nagyobb nemzetközi tapasztalat segítségére lehet a Dinamonak, de nem gondolnám én sem azt, hogy esélyesebb lenne, mint a Bodö, pláne úgy, hogy hátrányban vannak.
6/26 anonim válasza:
Hát én arra tippelek, hogy a Zágráb 2-3 góllal be húzza, de ez csak az én véleményem, bármi lehet .
7/26 anonim válasza:
Tavaly sok olyan kommentet olvastam Facebookon, hogy a Dinamo Zagreb biztos bejut a BL csoportkörbe, aztán a playoff körben kiejtette őket az esélytelenebbnek tartott Sheriff.
8/26 anonim válasza:
Na a Sheriff az nagyon nagyot menetelt csak lestem, de bent a csoportkörbe is verte a Realt a Sahtart meg aztán egy x is volt velük az szép volt.
9/26 anonim válasza:
Gyenge ez a Zágráb, előző körben a Shkupit is nagyon nehezen győzték le.
10/26 A kérdező kommentje:
Döntetlen?
A délszláv fociban bármi előfordulhat.
2022. aug. 24. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!