A.C.Milan meccsre hol tudok a legjobb áron jegyet venni, utazással, szállással együtt?
Ha kimondottan szervezett utat szeretnél akkor szerintem az Éld át utazási iroda (úgy is megtalálod őket, hogy Milanmania). Bár ha eddig egy kicsit már utánanéztél a dolognak akkor tuti találkoztál már a hirdetéseikkel.
Én nagyon sokszor utaztam már velük, nagyon korrektek, intézik a jegyet, szállást, közös utazást. Mindig jut idő egy városnézésre is, aztán meg van beszélve egy közös találkozópont és a városnézés után onnan indulás közösen a meccsre.
Én 10 éve voltam velük először szintén Milan meccsen, aztán utána is sokat mentem még velük Milánóba, később már más városokba is. Pl. a 2016-os Eb-re Franciaországba szintén velük mentem.
Busszal nyilván nem a legkényelmesebb, de jó hangulatban telnek el az utazások. Én rengeteg ismerőst és havert szereztem az évek alatt ezekből az utakból. Tavaly és tavalyelőtt a covid miatt kimaradt, de ebben a szezonban mindenképp szeretnék újra menni. Hiányzik már a San Siro :D
Kimondottan csak meccsjegyet is tudsz vásárolni tőlük ha mégis külön menne a férjed (vagy mennétek), akkor nyilván az utat és szállást neked kell intézni.
Más ilyen utazási irodával nincs tapasztalatom, de őket én bátran merem ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!