Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés
Tegnap lázas(38fok),náthás voltam és elment a hangom. Ma már jobban vagyok csak a hangom még mindig nem jött vissza. Délután edzésem lesz (foci) ami fontos nekem, mert hétvégén meccs van és már az előző héten is hiányoztam mert nyaraltunk. Hogyan győztem meg a szüleimet arról hogy muszáj mennem edzésre?

2022. aug. 15. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Sehogy. Ha beteg vagy, maradj otthon, mert te sem örülnél, ha elkapnál valamit egy edzésen egy beteg gyerektől.
2022. aug. 15. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj edzésre és szerintem a meccset is hagyd ki. Fontosabb, hogy rendesen meggyógyulj
2022. aug. 15. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
En egyszer mentem igy edzesre, es hetvegen meccsre.. Azt hittem, hogy semmi bajom, utana meg 2,5 hetig nyomtam az agyat.. Szerintem nem eri meg, inkabb maradj otthon. De ha megis elmennel, sok sikert a meccsre:D
2022. aug. 15. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Hülye vagy, már bocsánat.Lehet, hogy covidos vagy, mindenkit meg akarsz fertőzni? Ráadásul úgy fog romlani az állapotod,hogy nagyon! Nem beszélve a teljesítményedről. Betegen az ágyban a helyed!!!
2022. aug. 16. 10:45
 5/5 anonim válasza:
100%

Teljesen igaza van a 4-esnek. Ezek most a Covid tünetei hiába pontoznak le.

Otthon karantén és egy hét gyógyulás.

2022. aug. 16. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!