Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik a kedvenc focicsapatoto...

Melyik a kedvenc focicsapatotok? És abból a csapatból melyik játékos?

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Kaposváriként a Kaposvári Rákóczi. De most 3. osztályban megy a bohóckodás, azt sem tudom kik játszanak... amatőr szint 😃 egyszer megéltem a megyeit is a Rákóczival, nemrég volt az is, de én többször nem bírom már ezt...

Régiek közül André Alves, Nikolics, Ádám Martin, Zahorecz (Isten nyugosztalja!), és természetesen Prukner edző, nameg Tipszmiksz Csabi (Isten nyugosztalja!).

Hmm, kik voltak még... Dusan Vasziljevics is nagy volt nálunk, Oláh Lóri. Jók voltak a Szakály tesók, Balázs Benjámin.

Ádámra büszke vagyok most nagyon... ahogy a Vasas elbánt vele... nálunk kezdte újraépíteni magát, feljuttatott minket az első osztályban, aztán bentmaradni nem sikerült sajnos (pocsék szakmaiatlan klubvezetés), de ő átment a Paksba, ami a legjobb döntés manapság egy NB1-be vágyó magyar játékosnak. Most válogatott, és úgy látszik nyerni fog egy ázsiai BL-t.

2022. aug. 14. 19:19
 12/14 anonim ***** válasza:
30%

Az albán KF Laci és játékosa Segerso Ge*i (nem engedi kiírni a nevét, trágárságra hivatkozva...)

[link]

2022. aug. 16. 15:49
 13/14 Suvorov ***** válasza:
55%
Sheriff Tiraspol/Stjepan Radeljić, Charles Petro
2022. aug. 22. 04:07
 14/14 anonim ***** válasza:
25%

Konkrét kedvenc nincs. Szeretem Messi játékstílusát, ezért Psg meccseket néha nézek, de nem vagyok szurkoló. Szeretem a Barcelonát, sok a fiatal tehetség pl Pedri, Gavi. Most Lewa is ott van, tegnap is nagyszerű meccset játszottak. De a klub vezetőségével nagyon nem értek egyet.

Leginkább kedvencem az NB3as Nagykanizsa, nekik vannak a legjobb szurkolóik :D

2022. aug. 22. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!