Megbízható előfizetéses tippoldalak/csoportok ajánlása?
Tudnátok nekem ajánlani saját tapasztalat alapján megbízható és nyereséges tippadó oldalakat, amire megéri befizetni?
Köszi a válaszokat!
Olyan, hogy megbízható nem létezik, mert fogadás és ott soha nincs biztos meg megbízható. Ezek az oldalak azokból az emberekből élnek, akik elhiszik, amit mutatnak nekik...egy-egy ilyen oldal abba fektet rengeteg pénzt, hogy naponta felad sok szelvényt és azt az 1 nagyon jól hangzót kirakja, ami bejön, hogy "na mi megmondtuk a tutit" azt közben meg veszteséges a business, ha csak a fogadásaikat néznéd, de a sok hiszékeny ember meg bedől a kitett nyertes szelvényeknek, amik jól hangzanak és előfizetnek ezzel már is van bevétel, ha nem is a tippelésből, de az emberekből igen.
Hidd el nem sokat ér, ha valaki tisztában van a dolgokkal sokszor én is csinálok olyant, hogy anyukámat/húgom/barátnőm-nek mondom, hogy megérzésből mondjon valamit az adott meccsre, mert ők nem ismerik mi lehetne a valós kimenetel...és volt, hogy bejött nekik, mert én észérvel mást raktam volna.
Csak a halál biztos.
Az viszont halálbiztos.
Hellmano nagyon ostoba vagy. Rohadtul nem vágod, hogy működnek a dolgok.
Kérdező: Allstarbetshun, OHSports.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!