Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Zalegerszeg szétszedi az AC...

A Zalegerszeg szétszedi az AC Milant?

Figyelt kérdés
25. perc 3-0
2022. júl. 23. 18:31
 1/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Aki a MU-t képes megverni... :)
2022. júl. 23. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

nem tudom most mit verik nagy dobra ezt. B kerettel voltak 70 percig, új formációban, kb leszarták, erre a ZTE meg full tryhardba beall legerosebb kezdovel xd

Barmelyik milan jatekos ha probalkozott volna megette volna ezt a bohoc csapatot regggelire, plusz egy cserejatekosuk tobbet er mint az egesz keret egyuttveve xdddd

2022. júl. 23. 23:38
 3/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
53%
#2: Az olasz bajnokcsapatról beszélünk. A B, a C, de még a D keretnek is illene legyőznie edzőmeccsen is egy magyar NB1-es középcsapatot. Nyilván felkészülés, összeszokás, stb. Egy kicsit túl komolyan vetted a kérdést. Ne tedd, árt a mentális egészségnek.
2022. júl. 24. 09:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát szétszedte. :DD
2022. júl. 24. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Te vetted ezt a meccset túl komolyan. A Milan csak most kezdte el a felkészülést, a ZTE meg már a ligarajt előtt járt. Nem volt kezdő se Leao, se Theo, se Bennacer, se Tomori. Még a kapuban is Tatarusanu kezded, nem Maignan. Várható volt, hogy a Milan nem fog kockáztatni, meg nem fogja túl hajtani magát. Eljöttek, elhozták az összes sztárjukat, valamint nem rondítottak bele a ZTE bulijába. Egy BL csoportmeccsen gurítottak volna egy ötöst. Ha a Fradi bejut a BL-be, és esetleg összesorsolják a Milannal, akkor megverik majd a Fradit például.

2022. júl. 25. 17:46
 6/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Még mindig túl komolyan veszed. Vagy csak olyan sótlan vagy, hogy egy poént nem tudsz poénnak venni? Kár.
2022. júl. 25. 21:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem én voltam a #2.

2022. júl. 25. 21:17
 8/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Bocsi, akkor ketten együtt nem tudjátok poénra venni az ilyen kérdéseket.
2022. júl. 25. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:

2# vagyok.

Én értem a poént, csak az egész média úgy állítja be az egészet mintha olyan nagy dolog lenne. Az edző nyilatkozta hogy életében ez volt a legfontosabb meccse, egy FELKÉSZÜLÉSI meccs. Értem én hogy milan, meg serie a, de ne verjük már nagy dobra hogy egy majdnem baratsagos meccsen elvertük őket. Lehet hogy ez kis hazánkban nagy szám, de nem változtat a tényen hogy tétmeccsen 5 alatt meg sem álltak volna

2022. júl. 26. 20:30
 10/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
És mióta van bármi értelme annak, amit bármelyik média leír? Főleg az a fele, amelyik úgy odavan a "magyar" fociért?
2022. júl. 29. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!