A Zalegerszeg szétszedi az AC Milant?
nem tudom most mit verik nagy dobra ezt. B kerettel voltak 70 percig, új formációban, kb leszarták, erre a ZTE meg full tryhardba beall legerosebb kezdovel xd
Barmelyik milan jatekos ha probalkozott volna megette volna ezt a bohoc csapatot regggelire, plusz egy cserejatekosuk tobbet er mint az egesz keret egyuttveve xdddd
Te vetted ezt a meccset túl komolyan. A Milan csak most kezdte el a felkészülést, a ZTE meg már a ligarajt előtt járt. Nem volt kezdő se Leao, se Theo, se Bennacer, se Tomori. Még a kapuban is Tatarusanu kezded, nem Maignan. Várható volt, hogy a Milan nem fog kockáztatni, meg nem fogja túl hajtani magát. Eljöttek, elhozták az összes sztárjukat, valamint nem rondítottak bele a ZTE bulijába. Egy BL csoportmeccsen gurítottak volna egy ötöst. Ha a Fradi bejut a BL-be, és esetleg összesorsolják a Milannal, akkor megverik majd a Fradit például.
2# vagyok.
Én értem a poént, csak az egész média úgy állítja be az egészet mintha olyan nagy dolog lenne. Az edző nyilatkozta hogy életében ez volt a legfontosabb meccse, egy FELKÉSZÜLÉSI meccs. Értem én hogy milan, meg serie a, de ne verjük már nagy dobra hogy egy majdnem baratsagos meccsen elvertük őket. Lehet hogy ez kis hazánkban nagy szám, de nem változtat a tényen hogy tétmeccsen 5 alatt meg sem álltak volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!