Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szerettek a fociban?

Mit szerettek a fociban?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 08:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha en jatszok akkor a mozgast(mert azonkivul nem igazan sportolok), ha nezem a focit akkor a jo cseleket, a szep rugasokat, a gyors kreativ jatekot.
2010. szept. 22. 09:57
 2/22 anonim ***** válasza:

A labdát!

És a gólt!

2010. szept. 22. 10:27
 3/22 A kérdező kommentje:

Félre ne értsétek, ezt nem rossz indulatúlag kérdeztem, mert énis oda vagyok ám a fociért. :D

Bajnokságban focizik valaki?

2010. szept. 22. 11:38
 4/22 anonim ***** válasza:
Csakis mint szurkolo:) Mi vagyunk a 12. jatekos:) En csak hobbi szinten jatszok a haverokkal, de igazsag szerint lenyomnank akarmilyen csapatot:)) Elso voltam.
2010. szept. 22. 11:43
 5/22 anonim ***** válasza:

Megtanít veszíteni és a sikert is helyén tudom kezelni.

Valamint az "egy mindenkiért mindenki egyért" sok mindenre megtanít.

2010. szept. 22. 11:43
 6/22 A kérdező kommentje:
A győzelem nem a minden, hanem az egyetlen! Ezért az elvért érdemes élni. A fociban ez maximálisan véghezvihető...
2010. szept. 22. 11:48
 7/22 anonim ***** válasza:
59%
Én utálom a focit. 18/F
2010. szept. 22. 11:56
 8/22 anonim ***** válasza:
63%
jót lehet rajta aludni
2010. szept. 22. 15:15
 9/22 A kérdező kommentje:

Aludni :DD Ezt a verziót sem hallottam még.:D

Nyilván nem tudod olyan szemmel nézni, hogy az le is kössön. Például egy nagy kapáslövés, egy szép labdakezelés nem hoz lázba igaz?Mert ha így tekintenél rá, hogy minden kis értékét újra átjátszanád a fejedben, sokkal élvezetesebb lenne ;)

2010. szept. 22. 18:15
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
Én nem szeretem a focit egyáltalán. Sőt nem is tartom egy komoly sportnak. Nagy divatsport a foci, elvesztette a sport értékeit ma már inkább csak a pénzről szól. Egy nagy üzlet. Számomra a foci, az hogy 22 újgazdag nyálas beképzelt csávó rugdossa a labdát ide-oda. Ráadásul a legkényesebb sportolók! Van rajtuk sípcsontvédő, kicsit megrúgják őket aztán már fetrengenek a füvön, lesérülnek csomószor kis jelentéktelen esésekkor. És feszengenek, hogy milyen kemények. Ott az a David Beckham, csak azért híres és gazdag, mert állítólag szépfiú jól megél a reklámokból, nem egy nagy tudású játékos. A régi foci az még tényleg egy komoly sport volt, de a mai foci egy nagy vicc. Nálunk is a suliba akik fociznak azok a csávók a legbeképzeltebbek (persze tisztelet a kivételnek!).Én elhiszem, hogy a foci a világ elterjedtebb sportja, és milliók szeretik (ez egyébként nem baj), de sok más sport van még a focin kívül. Amúgy én thai bokszolok és aikidózok.
2010. szept. 23. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!