Ferencváros vagy Slovan Bratislava fog továbbjutni?
A Fradinak az első, idegenbeli meccse semmit nem ért, csalták a focit. Az első ellenfél ellen (Tobol) elég volt 30 perc foci a sima továbbjutáshoz. Ennyit adtak ki, nem többet.
A Slovan meccse szintén ilyen semmitmondó volt és izzadva jutottak túl a Batumin. Mindettől függetlenül ne feledjük, a Fradi-Slovan meccsnek sokkal magasabb lesz a hevülete, hisz van "közös múltja" a két országnak, és külön a két csapatnak is. A revans, a presztízs érzete dolgozni fog, ezért nem várom azt, hogy a Slovan olyan gyenge lesz, mint a grúzok ellen.
Nem hiszem, hogy sima magyar továbbjutás lesz. Szerintem összesítve 2 gólnál nem fog több dönteni, és lehet, a 2 gól is csak azért, mert az egyik csapat szalad a pénze után és kap még egy gólt.
60%-ot adok a Fradi továbbjutására... De számomra nem lenne meglepetés a Slovan sem.
Inkább az a kérdés, hogy utána mi lesz a görögök ellen... persze, szépen egyesével...
A hetes válaszadónak igaza van, egyébként a sok légiós a Fradiban és a többi magyar csapatban az utánpótlás csődjét mutatja. A nagy csapatoknál szerintem belefér a sok légiós, de ezen a szinten ez túlzás szerintem, bár e nélkül semmi eredmény nem lenne. Egyébként a többi környező országban is ez van, a Slovanban is rengeteg a légiós például.
Egyébként a Fradi kerete papíron erősebb, de a Slovan nem fogja könnyen adni magát, kemény harc lesz, ez már igencsak kétesélyes ütközet. Mindkét csapat egyébként inkább Konferencia ligába illik véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!