Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez mennyire működő taktika...

Ez mennyire működő taktika tippmixen?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy két hasonló erősségű csapat meccsén kb 50%ban szerez gólt mindkét csapat, hiába kicsi rá az odds, viszont amikor egy jóval erősebb csapat játszik otthon egy gyengébb csapattal, akkor szinte mindig szerez gólt a gyengébb csapat is.
2022. júl. 6. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
És ebbe mi az, amit stratégiának lehet hívni?
2022. júl. 7. 09:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez se nem stratégia, se nem egy olyan állítás amiből ki lehetne indulni ha hosszútávon működő rendszert akarsz.
2022. júl. 8. 15:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Ripi?
2022. júl. 8. 16:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem így van.

Inkább pont, hogy két erősebb csapat esetén jellemző, hogy mindkettő betalál...

De egyébként teljesen mindegy ki az ellenfél, tulajdonképpen akkor is 50-50

2022. júl. 8. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Pont hogy a kérdezőnek van igaza.Legalább ne írnál hülyeséget...Látszik még életedben nem láttál egy rangadót,vagy egyáltalán nincs hozzá szemed...Nagyon sok olyan rangadó van,ahol egy nagyon kiélezett 0-0-ás,vagy egy 1 gólos meccs kerekedik.De ha pl egy nagy csapat játszik egy kicsivel,nagyon sokszor nem foglalkoznak a védekezéssel,csak a támadással,és megszórják őket 3-4 góllal,de rendre kapnak egy gólt kontrából,vagy abból hogy nem mennek vissza védekezni.Ha ennyire nincs agyad,meg szemed a fogadáshoz,legalább ne osztogass tanácsot... De mivel szerencsejáték,így úgy is a szerencsén fog múlni.
2022. júl. 8. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

#5 Pont ezaz, hogy úgyis a szerencsén múlik... Ezt magyarázom, hogy 50-50.

Én nem tippmix tanácsot adtam hanem ugyanezt írtam, hogy tulajdonképpen mindegy ki az ellenfél, rendre a szerencsén múlik. Ezért szerencsejáték.

Egyébként meg ebben a hónapban 90%-os eredményességem van tippmixben szóval van fogalmam róla. (Igaz olyanra nem fogadtam még, hogy mindkét csapat szerez gólt)

2022. júl. 8. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:
42%
Nyílván szerencsejáték,de akinek jó szeme és érzéke van hozzá,az azért tud nyeregetni.De nagyon sokszor van az,hogy mindennek az ellentéte történik,ezért hívják szerencsejátéknak.
2022. júl. 8. 22:09
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

Azért ez valahol elképesztő. Két pipás barátunknak simán lehet valamilyen személyiségzavara. Minden egyes kérdésnél okoskodik, hogy ez szerencsejáték, és úgyis a szerencsén múlik, és mindenki veszteséges, miután én kiállok amellett, hogy a sportfogadás csak rövidtávon szerencsejáték, hosszútávon ha 1000 tippedből mondjuk 56-58% bejön, akkor már nem szerencsejáték, és emberek ebből meg tudnak élni.

Kérdéseken átívelve, hosszú fröcsögő kommentekben magyarázza mindenkinek, hogy egy szar alak és ez szerencsejáték, meg képtelenség nyerni, erre leírja ezt:

"Nyílván szerencsejáték, de akinek jó szeme és érzéke van hozzá,az azért tud nyeregetni."

Beteg vagy. Keress fel egy pszichológust.

2022. júl. 8. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
92%
És mindjárt megjelenik, és fröcsögni fog, és hozza a degradáló jelzőit ahelyett hogy a tartalomra válaszolna, de nem fog csak szart dobálni. És valami ripikét fog írogatni, ami szintén a tévképzeteinek a szüleménye lehet.
2022. júl. 8. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Most te melyik vagy?te vagy aki az 50 milliós dumàt fújja?mert te vagy a ripike. Te küldözgettèl videót ripperino néven. Vagy csal az emlèkezetem?úgy csinálsz mint ha nem tudnád mi ez a ripike😂
2022. júl. 10. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!