Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Egy év alatt meg lehet tanulni...

Egy év alatt meg lehet tanulni jól védeni és vetődni?

Figyelt kérdés

Focikapus szeretnék lenni és most kezdeném, heti egy edzés van ami 1.5óra, nem szeretnék profi kapus lenni mert ahhoz gondolom késő, viszont kis csapatoknál szeretnék hobbi szinten védeni.

18f

2022. jún. 29. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 0 szaktudással 2 hónap alatt képeztem ki futsall kapusunkat. Közel sem profi, de kb 10/7 lövést véd. Ha van rendes kapusedzés akkor a kellő bátorsággal és kitartással nagyon könnyen lehet nagyon sokat fejlődni. Megyei csapatban biztos lesz helyed, mert állandó a kapushiány. Sok sikert kívánok!
2022. jún. 29. 22:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Meg írnád hogy hova valósi vagy?
2022. jún. 29. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

Olyan is lehet az a kapus. Mondja az egyes valaszolo es leirja a futsalt ket l-lel

Ha most kezdesz el vedeni egy nagyon kozepes megye2es kapus lehetsz valahol ahol epp nincs kapus es kell valaki. De nem tobb.

2022. jún. 30. 08:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Mint említettem és ha nem csak a kérdést olvastad volna el akkor tudnád azt hogy nem is szeretnék profi kapus lenni!
2022. jún. 30. 08:29
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Senki se gondolja hogy profi kapus leszel ugyanis a profi jelentese az hogy foallasu jatekos aki ezzel penzt keres.

Te amatőr leszel es közülük is középszerű. De ezt ne sertesnek vedd, ugyan ez lenne ha en most elkezdenék teniszezni.

Egyszeruen 18evesen elképesztő hátrányban vagy az olyan amatorokkel szemben is akik mondjuk 10eves koruk ota kapusok. Es heti egy edzessel fejlodni is lassan lehet, foleg szakember nelkul.

2022. jún. 30. 08:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem veszem sértésnek, mert tisztában vagyok vele, hogy az nem lehetek már csak azért kezdem el most, mert most lett rá lehetőségem edző szempontból, másrészt meg jobban tetszik mint a mezőny, általános iskolában hátvéd voltam, és nagyon nem tetszett, csak ott nem engedték hogy kapus legyek mert így is 4en voltak, abból általában egy védett mindig
2022. jún. 30. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

3#

az arsenal uj kapus igazolasa Matt Turner mondta hogy 14 éves koráig labdához sem nyúlt, és akkor kezdett focizni, most 28 évesen a világ legerősebb bajnokságába igazolt. Pedig amerikai labdarugas nem a kapuskepzesrol hires. szoval te mirol beszelsz ezzel a negativ hanglejteseddel?xd lathatatlanba meg tudod josolni egy emberrol hogy mekkora a potencialja ugy hogy sose lattad jatszani? az szep nem vagy semmixdd

2022. júl. 1. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Idehoztal egy peldat. Beszarok. Nem azt mondtam hogy soha az eletben ilyen nem tortenhet. Persze hogy tortenhet, ez a nagyszamok torvenye, illetve Murphy-é.(ami megtortenhet az megtortenik)

De ettol meg nincs realitasa a dolognak.

Mondtam. Egy nagyon kozepes megye2es kapus boven lehet, sot talan megye1es is ha jo helyre kerul.

2022. júl. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!