Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért lehetnek LMBTQ jelképek...

Miért lehetnek LMBTQ jelképek a mezen, zászlón, csapatkapityányi zászlón?

Figyelt kérdés
4. Szabály 5. "A felszerelésnek tilos bármilyen politikai, vallási vagy személyes jelmondatot, nyilatkozatot vagy képet tartalmaznia." Akkor hogy is van ez? A FIFA miért nem bünteti a szívárványos karszalogot vagy épp a térdelést?

2022. jún. 24. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Ez az elfogadásról szól, ennyi. El kell fogadnod az LMBTQ csoportokat.
2022. jún. 24. 16:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Elfogadom őket, csak zavar, hogy már a fociba is bekerült. Szerintem a politikának és bármilyen mozgalomnak nincs helye a sportban
2022. jún. 24. 17:46
 3/10 anonim válasza:
64%
Jajj de érzékenyek lettünk. Jujj egy szivárvány, de félelmetes.
2022. jún. 24. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
De be kell kerülnie ennek a sportba is. Pont ez a lényege, hogy ott kell lennie a sportban.
2022. jún. 24. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Mehet a lepontozás a fehér, heteroszexuális, keresztény, férfiak részéről, hiába játsszátok itt a szittyát, akkor is kiállok az LMBTQ mellett és szerencsére nem vagyok egyedül.

Soha nem hátrálunk meg, jobb ha tudjátok! ;)

2022. jún. 24. 20:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Elfogadó vagyok, de már idegesít, hogy a csapból is ez folyik.A sportnak az a lényege, független mindentől.
2022. jún. 24. 21:59
 7/10 steven95 válasza:
81%

Talán akik támogatják, se nem politikai, se nem vallási dolognak nem tekintik. Az egyenlő emberi jogok nem lehetnek politiai, vallási állásfoglalások. Aztán a sport a közösségről és az egyenlőségről, az egyenlő esélyekről szól. A másik tiszteletéről. Talán ezért.

Kit hibáztassunk ha nem tetszik? A jelenséget, hogy egyesek a sportot általuk univerzálisnak gondolt üzenet és érték közvetítésére használják fel? Vagy azokat akik érintettek ezzel az üzenettel? ...

Csak a pályán ne legyen szivárványos szalag? Vagy a közismert sportoló magánemberként - felhasználva ismertségének jelentőségét - pl. a közösségi oldalán se közvetítse jónak gondolt álláspontját, mert Te csak mint sportolót szereted és sporotló maradjon a sportnál?...

Kitudja, milyen marketing megfontolásik vannak, ha egy vezetés dönt a kiállás mellett. De tény, a melegházasság tiltásának támogatásával még nem igen szerzett senki lóvét.

2022. jún. 25. 08:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem értem miért zavar egy random szivárvány valaki mezén, ha nem tudnád hogy ez a melegekről szól akkor nem érdekelne, ugyan úgy ahogy nem érdekel az sem h tele van dobálva a focisták meze reklámokkal, sőt az egész stadion.

Fontos az hogy lássák mások hogy melegek bárhol lehetnek, akár fociban, akár máshol és pontsan ugyan olyan emberek mint bárki más.

2022. jún. 26. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a fontos, hogy a melegek Adidast, Pumát, vagy Nike-t vesznek e.
2022. jún. 27. 10:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is a 7-es válaszoló véleményét osztom. Ez nem politikai, hanem elvi kérdés.

Az pedig, hogy az LMBTQ+ egy mozgalom, még mindig hazugság.

2022. jún. 29. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!