Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan döntsem el, hogy...

Hogyan döntsem el, hogy eligazoljak vagy sem?

Figyelt kérdés

Amatőr szinten focizok a megye 3 bajnokságban.

Ugyanebből a bajnokságból egy (az előző évet figyelembe véve) hasonló erősségű csapattól megkerestek, szeretnék hogy ott focizzak és gondoljam ezt át.

Valószínűleg ahol most vagyok és ahova hívtak ott is lesz nagy játékosmozgás, így úgy érzem nagyon kiszámíthatatlan ez a döntés.

Mind a két csapat erősíteni akar és előrébb lépni.

Ti milyen szempontokat néznétek ilyenkor?

2022. jún. 13. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom itt még nincs fizetés. Nekem az számítana, hogy mekkora távolságot kell utazni edzésre, milyen a kapcsolat a társakkal, edzővel. Illetve, hogy hagynak e játszani a mostani helyen.

Ha jó a kapcsolat és sokszor vagy kezdőben nem érdemes váltani, mert az új helyre be kell illeszkedni, el kell nyerni a bizalmat és egy ideig valszeg pados leszel. Igazából ez a személyes véleményem, én ezeket a szempontokat nézném.

2022. jún. 13. 19:23
 2/6 A kérdező kommentje:

Az új helyen megemlítettek pénzt is, de persze mondani bármit lehet. A mostanin az utazást is már magunknak kell fizetni.

Edzések sajnos nincsenek, mert össze vissza vannak az emberek, így meccsre is sokat kell utazni. A másik hely közel lenne, és terveznek edzéseket is.

Ősszel itt is voltam csere, de tavasszal már kezdő és általában végigjátszom a meccseket vagy olyan 70-80. percben hoznak csak le (kivéve sok gólos vezetés vagy hátrány esetén akár szünetben is ha már mindegy).

Itt nincs minőségi csere, a másik helyen már most is nagyobb konkurencia lenne. Viszont itt meg az van, hogy az irodából esek be meccsre, ott meg ugye lennének edzések is és 20 évesen még mindegy, de közel 30 évesen már jobban kellene őrizni/fejleszteni a kondit is.

2022. jún. 13. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Rohej ha megye3ban fizetnenek barmit is. Egy kesz vicc.
2022. jún. 15. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Én váltanék, az új helyen jobbak a feltételek
2022. jún. 15. 10:50
 5/6 anonim válasza:
Szerintem vàlts.
2022. júl. 2. 21:53
 6/6 anonim válasza:
Szia, végül váltottál?
2023. szept. 24. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!