Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Valahol lehet nézni ma az...

Valahol lehet nézni ma az Ausztrália-Peru futball vb osztályozót?

Figyelt kérdés
Valami biztos online stream is jó lenne, de nem nagyon találok egyelőre semmit hozzá.

2022. jún. 13. 06:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon semmilyen oldal vagy csatorna nem közvetíti. Ausztrál meg amerikai tévécsatornák közvetítik, amiket legálisan szintén nem lehet fogni Magyarországon. Úgyhogy az egyetlen esélyed, hogy a meccs kezdete előtt elkezdesz keresgélni a neten illegálisan megosztott streameket. Esetleg ha regisztrálva vagy sportfogadó oldalakon, akkor ott szoktak az ilyen, nagyobb érdeklődésre számot tartó meccsekhez streamet biztosítani. De ezért fizetned kell ugye.
2022. jún. 13. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, hát ez nem túl biztató, de majd valami streamet megpróbálok keresni. Nem szoktam fogadni, szóval a sportfogadó oldalak is offosak. Köszönöm
2022. jún. 13. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Küldtem neked linket, hesgoal(pont)com oldal elég jó erre a célra.
2022. jún. 13. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok. Én itt találtam több, működő linket is tegnap este:

[link]

A kérdés, gondolom, továbbra is releváns, mivel ma este is lesz egy interkontinentális pótselejtező (Új-Zéland – Costa Rica).

2022. jún. 14. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek. A tegnapit sajnos nem tudtam nézni, mert közbejött valami, de mai Új-Zéland - Costa Rica meccset megnézem.
2022. jún. 14. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!