Milyen (vég)eredményt tippeltek kedd este Anglia ellen?
Jó kérdés, az angolok az utolsó helyen állnak, és szerintem tudják, hogy nem az olaszok vagy a németek (bár a német válogatott vasárnap meglehetősen béna volt) a leggyengébb ellenfél. Nagyon össze fogják magukat kapni, mindent meg fognak mozgatni a győzelem érdekében.
Bízom benne, hogy fogunk úgy játszani, mint legutóbb ellenük vagy a németek ellen, és így egy döntetlen, de akár egy győzelem is benne lehet a pakliban. Mindenesetre a védőknek nagyon kell majd menniük.
8? Azt azért nem gondolom. Angolok ide, angolok oda, egy ilyen méretű késbe való totális beleszaladáshoz teljes összeomlás és totális csőd kellene, ami után Rossi azonnal vehetné a kalapját (és szerintem a szurkolók meg az MLSZ is azonnal kikényszerítené tőle, mondom ezt úgy, hogy Anglia világklasszis.)
Sajnos egy 3-4 gólos vereségtől én is félek, bár ki tudja... Ha úgy játszanak, ahogy eddig, bármi lehet. Ha rettegve behúzódnak, akkor meg lehet egy tükörsima 7-0, 8-0 zakó is.
110%, hogy kikapnak a magyarok.
A múltkor nem vették komolyan a meccset az angolok, és nem fogják magukat hazai közönség égetni azzal, hogy másodszor is kikapnak.
Vajon érdekli az angolokat a Nemzetek Ligája? Ők kijutottak a Világbajnokságra, hozták azt, amit az angol emberek feltehetően elvártak tőlük. Ha én angol válogatott lennék, és olyan nagy név, lehet el sem mentem volna erre a tornára. Azt mondtam volna, hogy majd a VB-re hívjanak, most szeretnék nyaralni.
A magyaroknak fontos a Nemzetek Ligája, mert ők elbuktak a VB selejtezőben. De azért az tényleg ciki lenne, ha az angolk oda-vissza kikapnának, szóval ma hozni fogják a kötelezőt, és megverik a magyar válogatottat.
Még valami:
Gondolom hallottál róla, hogy a ZTE annak idején megverte a Manchester United-et 1-0-ra. Aztán amikor kimentek a magyarok Angliába, egy 5-0-ás vereséggel jöttek vissza Magyarországra. Beckham olyan szabadrúgás gólt rúgott nekik, hogy ma is emlékezetes.
Itt is megvan a lehetséges magyarázat, az angolok egyszerűen nem vették komolyan a budapesti meccset. De hazai közönség előtt már komolyan fociztak. Meg az nagy tétmeccs volt, az United fel akart jutni a Bajnokok Ligája főtáblájára.
Ez a mai nem olyan presztízsű meccs lesz, tehát 5-0-ás győzelmet nem várok, de valamilyen angol győzelmet igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!