Szoboszlai jó lenne a Barcában?
Nem ismerem Szoboszlai pályafutását, mert nem követem, csak azt tudom róla, hogy nagyon fel van kapva. De ha annyira tehetséges, miért viszi már el a Barcelona vagy a Real Madrid? A nagy tehetségekre, mint amilyen pl. Neymar vagy Robinho volt már egész fiatalon lecsaptak...
Amúgy Tajti Matyi a Barcelona ifi csapatában játszott, de nem tudta megállni a helyét, nem hogy a nagy felnőtt csapatba, de még Spanyolországban sem tudott megmaradni. Most a ZTE-ben játszik...
Amúgy meg, ha a magyarok nagy csapatok közelébe kerültek nem vitték valami sokra.
Tajti és a Barcelona esetét már említettem, de voltak még mások. De nézzen utána, akit érdekel, hogy Filkor Attila mire vitte az Internazionale-ban, illetve az AC Milanban, vagy mi lett Németh Krisztián sorsa, aki a Liverpool játékosa volt..
Bogdán Ádám is a Liverpool-ban volt, 2015 és 2019 között a Wikipédia alapján 2 meccsen védett...
8#
Vagy ott van még pl. mikor fiatalon Szalai Ádám a Real Madrid kiscsapatához került nem sok ideig xD
De mostani esetek is vannak sajnos, Vancsa Zalánt a Man City átpasszolta egy belga klubhoz, Kerkez Milos pedig egy ideig Paolo Maldinivel fotózkodott edzéseken AC Milan mezben meg minden aztán most egy holland kiscsapathoz került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!