Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Röplabdában min javítsak?

Röplabdában min javítsak?

Figyelt kérdés

Már 1 éve hogy röplabdázok, nem versenyszerűen, nem is rendszeresen. Csak egy animének az utánozása volt a kezdetektől a célom, de valahogy bele szerettem ebbe a sportba. Ebben az 1 évben minden technikát, konkrétan bármit megtudok csinálni, természetesen nem 1.-re, de már nincs olyan amit már nem csináltam volna meg. Mivel csak az iskolában, azon belül tesi órán szoktunk általában röplabdázni, így abban a 45 percbe nem tudom nagyon ki élvezni a sportot magát, meg még van két kezdő játékosunk. Ezért előfordul hogy nagyon unalmassá válnak az ilyen órák. Megváltozott a véleményem a játékkal kapcsolatban, 1x-2x elszoktam menni röplabdázni azokkal röplabdázni akik igenis tudnak játszani, de ez nem mindig jön össze, van hogy nem jön össze a dolog. Ami meg ezt a kérdést nagyon kiváltotta, hogy gimit váltok költözés miatt, és akikkel eddig játszottam már nem lesznek ott (kevés esélye van hogy ugyanolyan lesz még a barátságunk mint eddig). Bár a mostani sulim valamiért eléggé röplabdás suli ahogy hallottam, de így is aggódom. Mi van ha az osztályom nem lesz az, és mi van ha másokkal nem fogok kijönni ott. Ennél fogva a tárgyra térek.

1 kérdés: Budapesten a XV., IV., XIV., XVI,. kerületekben van-e fiú röplabda csapat (nem versenyszerűen játszanék) (Már feladtam a googlezást)

2 kérdés: Hogyan tudnám még húzni ennek a játéknak a játék élményét?

3 kérdés: Hol vannak publikus röplabda pályák a 1 kérdésben szereplő kerületekben?

Túl ragoztam egy kicsit, sajnálom.

2022. jún. 4. 22:24
 1/1 anonim ***** válasza:

-egyetlen egy budapesti férfi röplabda csapatról tudok, az a pénzügyőr

-szerintem próbáld ki a strandröplabdát. nagyon sok versenyt indítanak a nyáron homokon, csak egy párt kell találnod és nevezned. szerintem megjönne újra a kedved, nagyon szórakoztató és nem kell profinak lenned ahhoz hogy élvezni tudd

-szerintem nem nagyon vannak publikus röpipályák :/

Sok sikert és hajra!

2022. jún. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!