Miért volt ennyi gyerek a magyar-angol meccsen?
Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 21:13
1/12 anonim válasza:
Mert zártkapus volt alapból, de a gyerekekkel megtöltötték a stadiont.
2/12 anonim válasza:
Nálunk a suliban kötelező volt kimenniük. Mi szereztünk orvosi igazolást hogy ne kelljen ehhez a náci bohózathoz asszisztálni a gyerekeinkkel.
4/12 anonim válasza:
#2 minden pénzt megadtam volna, hogy lássam győzni élőben a magyarokat Anglia ellen, ha nyílt lett volna az egekbe szállt volna a stadion és szerintem olyan büntetést kaptunk volna, hogy 10 év múlva se telne le :D
5/12 anonim válasza:
4
Az a te szegénységi bizonyítványod.
7/12 anonim válasza:
Az a gáz, hogy mikor az angolok térdepeltek a meccs előtt, még így is volt füttyszó. De kik?! Kiktől? A gyerekektől? Mert akkor nagyon szomorú, hogy a magyar társadalomban már a 14 év alattiak is ezt művelik.
8/12 anonim válasza:
7
Ki volt nekik adva hogy fütyülni kell, meg dudálni. Ezért sem engedtem a gyerekeim ennek a náci propagandaesemény közelébe.
9/12 anonim válasza:
Szerencsére az én gyerekeim normális suliba járnak. Akit érdekelt, kimehetett a meccsre, de nem volt kötelező.
10/12 anonim válasza:
senkinej se volt az csak provokál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!