Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy lehet leszokni a futball...

Hogy lehet leszokni a futball nézéséről?

Figyelt kérdés
Ez az idei BL döntő, meg ez az egész retek szezon miatt nem akarok több futballt nézni, de valahogy mindig oda kapcsolom a tévét.
2022. máj. 29. 01:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elhatározod, hogy nem nézed. Én kb 35 éve néztem utoljára futballt. Igen, volt olyan, hogy pár szép gólt megnéztem egy összeállításban, de engem már nem köt le. Inkább a technikai sportok érdekelnek jobban, mint az, hogy 1-2-3 gólt termelnek 90 perc alatt. Pl egy Forma1-ben mindenki nagyon is megdolgozik az eredményért és minden századmásodperc számít. A pálya sem ugyanolyan mindig, pedig sokan azt hiszik, hogy csak körbe-körbe mennek 😂 A fociban is lehetne S alkú pálya, vagy ilyenek, akkor is ilyen f@szán játszanának vajon? Nem tartom valószínűnek. Nekem uncsi a futball, de nagyon.
2022. máj. 29. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:

1-es vagyok ismét

Csak az jutott még eszembe, hogy nyilván minden sportról lehetne beszélni órákat, hogy miért jó vagy miért jobb az egyik, mint a másik. Én csak egy példát hoztam fel, amit én szeretek. De ha nem szeretnéd nézni a focit, akkor ne nézd meg az időpontokat, hogy mikor mi lesz. Tudom nehéz, mert mindenhonnan ez folyik, de próbáld figyelmen kívül hagyni. Nyilván nem fog menni egyik napról a másikra, de talán lassan elhagyhatod. Nézz helyette valami mást: sorozatot vagy egy romantikus filmet, vagy bármit, ami nem arra emlékeztet és leköti a figyelmedet. Vagy csinálj valamit odakint. Szerintem (tudom, sokan megvetnek emiatt) bármi jobb, mint a futball.

2022. máj. 29. 08:04
 3/3 MDaniel98 ***** válasza:
Ha már nem köt le ne nézd. Bár mondjuk egy-két rossz meccs erre nem indok, a BL-döntők pedig általában inkább rosszak mint jók.
2022. máj. 30. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!