A rögbi Magyarországon miért van siralmas helyzetben?
TV-s közvetítés semmi
Magyar NB1-es meccseken a nézők száma kb, mint megye 2-es fociban. Teljesen gyerekcipőben a sportág.
Románia már járt rögbi vb-n, mi még soha.
Pedig ez egy baromi látványos sport, mégsem kap reklámot vagy pénzt.
Máshol kultusza van.
Miért van ez? Olyan fura.
A női röplabda, snooker még darts bezzeg mehet tv-ben, de a rögbi...
Amm azt ugye tudod hogy az amerikai foci és a rögbi nem teljesen ugyan az?
Egyébként azért nem közvetítik mert nem néznek a magyarok ilyeneket. Nincs nagyon rá pályánk, nem igazán van jelen a kultúránkban. Ha belegondolsz csapatok is főleg csak amatőrök vannak, talán BPn van ennél jobb szinten
2) A csajok még jobban szeretik ha rögbizel :)
Meg tudom erősíteni, 10 évig játzsottam, ez nagyon nagy dolog itt Franciaországban (az is segít hogy a nemzeti válogatott a vilag egyik legjobbja manapság) de kicsit gáz szerintem hogy ilyen kéves országban játsszák, szerintem sokkal látványosabb mint a foci. Amúgy egyre több országban fejlődik a sport (Uruguay, Chile, Japán, Portugália, Spanyolország, Oroszország, Kenya, Algéria...) és csak azt kell remélni, hogy majd híresebbé váljon :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!