Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A rögbi Magyarországon miért...

A rögbi Magyarországon miért van siralmas helyzetben?

Figyelt kérdés

TV-s közvetítés semmi

Magyar NB1-es meccseken a nézők száma kb, mint megye 2-es fociban. Teljesen gyerekcipőben a sportág.

Románia már járt rögbi vb-n, mi még soha.

Pedig ez egy baromi látványos sport, mégsem kap reklámot vagy pénzt.

Máshol kultusza van.

Miért van ez? Olyan fura.

A női röplabda, snooker még darts bezzeg mehet tv-ben, de a rögbi...

2022. máj. 26. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Majd a piac eldönti mire van igény
2022. máj. 26. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Itthon a focit nyomatják. Ennyi. A szoci érában 2000-es évek közepén toltak egy kis pénzt az utánpótlásba mert pedzegették hogy olimpiai sport lesz de az is kimerült annyiban hogy a kis vidéki csapatok kaptak egy-két ingyen labdát. Aztán semmi. Így azért nehéz bármit is felépíteni. Meg valljuk be könnyebb elrohangászni meg fetrengeni ecset hajjal focimeccsen és a csajok előtt is te leszel a nagymenő.
2022. máj. 27. 06:38
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Amm azt ugye tudod hogy az amerikai foci és a rögbi nem teljesen ugyan az?

Egyébként azért nem közvetítik mert nem néznek a magyarok ilyeneket. Nincs nagyon rá pályánk, nem igazán van jelen a kultúránkban. Ha belegondolsz csapatok is főleg csak amatőrök vannak, talán BPn van ennél jobb szinten

2022. máj. 27. 09:35
 4/4 franciasrac ***** válasza:

2) A csajok még jobban szeretik ha rögbizel :)

Meg tudom erősíteni, 10 évig játzsottam, ez nagyon nagy dolog itt Franciaországban (az is segít hogy a nemzeti válogatott a vilag egyik legjobbja manapság) de kicsit gáz szerintem hogy ilyen kéves országban játsszák, szerintem sokkal látványosabb mint a foci. Amúgy egyre több országban fejlődik a sport (Uruguay, Chile, Japán, Portugália, Spanyolország, Oroszország, Kenya, Algéria...) és csak azt kell remélni, hogy majd híresebbé váljon :)

2022. aug. 8. 03:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!