Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Attól még igazi szurkolónak...

Attól még igazi szurkolónak számítok, hogy eddig még nem sikerült eljutnom a kedvenc csapatom meccsére?

Figyelt kérdés

A Real Madridnak szurkolok 2015 óta, azóta nézek focit. (Meg igazából minden cuccom Real Madridos)

De még sosem sikerült eljutnom a meccsre, volt már tervben egyszer, de akkor végül meghiúsult. (Aminek az árát el is buktam, de most ez hosszú sztori)

Most éppen vagy nincs kivel, vagy pénz nincs rá. De minden meccsen fent maradok, akkor is ha korán kelek meg szabikat is veszek ki fontosabb meccsekre, hogy ne maradjak le. Nyilván tervbe van, hogy megyek ki, de még nem tudom pontosan mikor fogok tudni. Amikor távozott CR és nem nyert a csapat semmit egy ideig, akkor is végig drukkoltam, ahogy most is, amikor BL-döntős. Ettől még Real Madrid szurkolónak számítok, hogy még eddig nem sikerült eljutnom a stadionba?

2022. máj. 11. 23:12
 1/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Hogyne, ha már szeretsz egy csapatot annyira, hogy több meccsét is nézed, akkor már igazi szurkolónak mondhatod magad. Én se voltam még Real meccsen, sőt még mezem sincs(csak volt) tőlük(habár tervbe van 1) de én is büszke Madrid szurkoló vagyok! :)

2022. máj. 11. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Én imádom nagyon ezt a csapatot, ha kell befizetek magammal valakit, meg összegyűjtöm újra, de mindenképpen szeretném látni játszani őket a Bernabeuban a következő szezonban! Mindegy, hogy BL vagy bajnoki meccs, mindegy, hogy egy Cadiz, Mallorca vagy Atletico Madrid az ellenfél, de érezni akarom a Bernabeu varázsát. Amit a BL-ben művel idén a csapat, az meg valami elképesztő. Amúgy szerintem a kulfoldi Real drukker tobbsege nem jutott még el, de a lenyeg, hogy ki kell tartani emellett a címer mellett mindig! 🤍
2022. máj. 11. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom, hogy juss el és egy szép győzelmet láss élőben. 😊 Igazi drukker vagy.
2022. máj. 11. 23:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! 😊

Hala Madrid! ⚪🤍

2022. máj. 11. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem számít. Én gyerekkorom óta Valencia szurkoló vagyok és mióta az eszemet tudom nekik szurkolok (a magyar válogatott után :) ). Sosem voltam a Mestalla-ban, de most végre sikerül eljutnom igy lassan 40 év után :)

Nem mindenki teheti meg, hogy elutazik és jegyet vesz stb. Ettől még nem leszel kevesebb klubszimpatizáns :)

2022. máj. 13. 13:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Sok jó élményt kívánok hozzá! :)

Én is mindenképp el szeretnék jutni a Bernabeuba, ez a következő szezonban sikerülni is fog most már :)

2022. máj. 13. 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Így legyen! :)
2022. máj. 13. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!