A fradit vagy az újpestet szeretitek jobban?(foci téren)
Fradinak már vége.
Újpest kezd feljönni,ződek már semmi esélye.
Legközelebb ha megy a fradi az Újpesthez hasonló verést kapnak mint a búzaföldek a tavaszi jégeső után.
Na ezt fradikák!
Én fradi fan vagyok de a meccsek eléggé el vannak adva.
Ez lett a fradiból, bezzeg Simon Tibi idejében...
Nem tudom, hogy bíznom kéne abban, hogy lesznek e igazi nem eladott meccsek is mert kurv*ra zavaró.
Első vagyok!
Tudod mindig van egy vezér vagy egy vezérbika, jelen esetben cégvezetés, többi megy utána,vagyis a szurkolók,játékosok.
Fradinak évek óta egyre lejjebb megy, szerintem ez a csapat már csak sanyarú árnyéka régi dicsőségének.
De visszatérve a realitások talajára, hajra LILÁK!
Első voltam.
Ez biznesz .... nem sport, tehàt tökmindegy......
Ja, meg hàny magyar jàtszik a fradiban ???????
A Fradi mindigis taszított, világéletemben. Jelenlegi formájában főként undorít, egy Fidesz-es vagyonelem, semmi több. 10% magyarral...
Az Újpest számomra szimpatikus, a csapat és maga a városrész is. Sajnos ritkán találnak magukra igazán, a régi élcsapatból középszerű töltelékké váltak. Mindent egybevetve, szerintem szimpatikus és szerethető csapat, jobb napjaikon kifejezetten élvezetes játékot tudnak leművelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!