Nemanja Nikolics miért nem próbálta ki magát soha egy komolyabb bajnokságban?
Honnan tudod hogy nem próbálkozott? Lehet, hogy csak soha nem kapott ajánlatot komolyabb csapattól. Bár pl egy török élcsapatot reálisnak tartottam volna én is az akkori teljesítménye alapján
Egyébként egy német másodosztály nem hinném, hogy túl nagy előrelépés lett volna neki, az angol talán, de ő hozott olyan számokat hogy azok alapján akár egy közepesen erős PL-csapatba, mint pl a Southampton vagy Crystal Palace is befért volna
Nikolics nekem személy szerint nem olyan embernek tűnik, aki "fél" a kihívástól vagy aki nem törekedne arra, hogy nívósabb csapatokhoz kerüljön, szóval szerintem egyszerűen nem kapott ajánlatot olyan csapatoktól, amelyekre érdemes lett volna átváltani
Ja, meg amit kihagytam: Nikolic 27-28 éves volt már akkor is, amikor elhagyta a Vidit, és 30 évesen ment az USA-ba. Nívósabb bajnokságokban ilyen korú játékosokat nagyon-nagyon ritkán igazolnak kevésbé erős bajnokságokból, magyarként meg főleg. Az sem segített rajta, hogy a válogatott kezdőjébe valamiért még akkor sem tette be senki, amikor csúcsformában volt és 2 országban volt párhuzamosan gólkirály egy ideig, ha meg valaki egy olyan gyenge válogatottba sem kezdő mint a magyar, az joggal riaszthatja el a komolyabb csapatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!