Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A legjobb európai csapatok...

A legjobb európai csapatok bejutnának az NBA-ben a playoffba?

Figyelt kérdés
Én csak NBA-t nézek mert az európai kosár nem köt le ezért nem is tudom megítélni. Haverom szerint a legjobb európai csapatoknak se lenne sok esélye bejutni a playoffba az NBA-ben. Mert taktikailag képzettebbek europaban de egyénileg sokkal jobbak az NBA-ben játszók ezért nem tudnák felvenni a versenyt. max. 1-1 meccs erejéig ha nagyon felszívják magukat, az NBA csapatok meg félvállról vennék őket. A 30-as mezőnyben 30-25. hely között végeznének az alapszakaszban. Helytálló ez a vélemény?

2022. márc. 28. 02:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem is elvéreznének, de nem emiatt. Egy-egy meccsen épp amiatt, mert taktikailag képzettebbek, megvernék a legjobb NBA csapatokat is, de fizikumban, erőnlétben kevesek, nem bírnák az alapszakasz sűrű beosztását, ezért az első hetek után elvéreznének.
2022. márc. 28. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!