A Real Madridnak szakmailag valóban szüksége lenne Mbappéra? Egyáltalán kit kellene a jelenlegi kezdőből beáldozni, hogy játszhasson?
Szüksége van rá. Szerintem vagy ő vagy Vini jr átmegy a jobb szélre.
Úgyhogy Asensio(Rodrygo) helyére.
Vagy váltanak formációt.
Szerintem a 3-2-3-2-es felállás lenne a legideálisabb, hogy Vinicius Jr. is játszhasson.
Courtois - Militao, Alaba, Nacho/Mendy - Casemiro, Kroos - Vinicius Junior, Modric/Isco, Asensio - Mbappé, Benzema
Ennek a Realnak egyértelműen szüksége van egy "brandre", egy olyan játékosra, aki tényleg képes meccseket eldönteni (Benzema is ilyesmi, de kövezzetek meg, én továbbra is egy polccal az Mbappé-Haaland-Lewandowski félék alá tenném) és legfőképp fiatalitásra, mert ugyanaz a keretüknek a magja kb 8-10 éve, és egyszerűen be vannak már fásulva, csak ez kevésbé volt feltűnő eddig, mert a teljes La Liga katasztrofális és óriási mélygödörben van mind a Barca mind az Atletico. (Előbbi már kifelé megy ebből, meg is látszódtak a Real hiányosságai)
Ha még megy Pogba meg egy klasszis védő a Realba, akkor veszélyesek lesznek, de jelenleg azt gondolom, hogy még a PSG elleni győzelem ellenére sincsenek a "szűk" elitben (Szerintem az a Bayern, a City, a Pool és eddig a PSG-t gondoltam, de őket már egyre kevésbé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!