Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Felvennének egy foci akadémiár...

Felvennének egy foci akadémiára ha még nem fociztam egyesületben?

Figyelt kérdés
Célom idén bekerülni egy akadémiára, most nem vagyok csapatnál, de rengeget edzek, csak szakemberekkel egyszerűbb lenne.. Amúgy szerintetek kb 0 múlttal megpróbálhatom vagy esélytelen a bekerülés? Néztem a highlightokat a neten róluk és szerintem simán jobb vagyok ott 1-2 gyereknél :D
2022. márc. 8. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Az akadémiákon lévő gyerekek kisiskolás koruk óta sportsuliba járnak, 6-7 éves koruk óta képzik őket, így szerintem egy külsősnek (jelen esetben ugyebár neked), akármennyire is tehetséges, szerintem nem sok esélye van arra, hogy bekerüljön egy ilyen suliba.

Talán apró kapaszkodó, vagy reménysugár lehet (nevezzük bárhogyan is), ha az illető valamelyik megyei osztályban játszik, és valóban kimagasló tehetség, ami jó ajánlólevél lehet. De szerintem ott is 15, max. 16 éves kor lehet a határ, amin talán elgondolkodnának, hogy felvegyék-e egy ilyen suliba.

De megpróbálhatod, ha még tinédzser vagy, miért is ne? Tulképp veszítenivalód nincs, hiszen, ha nem vesznek fel, az papírforma. Ha pedig igen, akkor k.rva jól jártál.

Sok sikert kívánok! Remélem tudtam egy kicsit segíteni. :)

2022. márc. 9. 07:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Az nem igaz h az akadémisták kisiskolás koruk óta sportsuliba járnak. Én egy teljesen átlagos általánosba jártam, nem volt sportsuli mégis 3 fiút ismerek a suliból akiket felvettek foci akadémiára. Kettő a Honvéd egyik a Puskás akadémián folytatta. Bár ők mind klub szinten fociztak már régóta meg 13-14 évesen lettek akademistak, 16 évesen már biztos h késő.
2022. márc. 11. 04:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fociztál még egyesületben az azt jelenti h semmilyen képzést nem kaptál. Az lehet h ügyesen bánsz a labdával de pl. a taktikai képzettséged jó eséllyel nagyon szerény. Meg ha nem játszottál egyesületben, nincs csapatod akkor a nagypályás fociról se hinném h sok fogalmad van. Az h a grundon a haverok között meg a kispalyan a helyi kölykök között jól mozogsz az még édeskevés. De próbáld meg, vannak akadémiák amik szoktak szervezni ilyen nyílt próbajátékos napot, ahova bárki jelentkezhet. Hívd fel az akadémiákat és érdeklődd meg h mikor lesz ilyen esemény.
2022. márc. 11. 04:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!