Elszeretnék kezdeni tippmixelni, van e olyan taktika, ami a legnagyobb eséllyel nyereségbe visz? Nem 50-100ezer forintokat szeretnék nyerni. Nagyjából értem (1,5+gól,HT/FT,stb..) nézek focit néha napján, de nem látom azt, hogy ki nyerhet. Köszi:D
2 ezerből nem fogsz 14 ezret csinálni heti háromszor, pláne úgy nem, hogy nem buksz mellette.
Nem akarom bizonygatni, hogy a sportfogadás lehet nyereséges hosszú távon, mert ez tény, és csak a legnagyobb debilek nem fogadják el és hőbölögnek itt GYK-n, de nem így. Aki hosszútávon nyereséges, az mind mind 1.5-2.5 szorzók között fogadnak, és nem kombinálnak. Ezt sem akarom leírni most hosszan, hogy miért, de ne irogassunk már a matematika ellen...
Ha egy ici picit is értenél hozzá, akkor ezt a teljesen felesleges és értelmetlen 6 sort nem írtad volna meg.
A szorzó egy valószínűség. Az iroda a tényleges szorzóból lecsíp azért, mert így tud hasznot generálni, amiből kifizeti az embereket, a tulajt, az adót, stb.
Az 1.5-2.5 egy skála, tehát nem azt írtam, hogy mindenki csak 1.5-öt tesz, hanem az kb. az alsó határ.
Ha van egy 2-es szorzó, az eredetileg kb. 2.2 körül lehet, ez van lecsípve.
Ha van egy 10-es szorzó, az nagyjából 14 vagy 15 lehet, csak ugye nagyobb szorzó, nagyobbat lehet lecsípni, és a hozzád hasonlók ezzel nem is foglalkoznak, tehát megteszik (illetve meg is magyarázzák gyk-n).
Ha 100-at elosztasz a szorzóval, akkor megkapod a valószínűséget. 100/2=50%. (Persze ez az igazi szorzó, nem az amiből le van csípve). Na most 100/14=7%. A te általad emlegetett 10-es szorzó kb. 7% eséllyel bír.
El lehet találni 10 fogadásból kétszer, de nagyon ritkán, és hosszú távon nem kivitelezhető, a sportfogadás pedig a hosszú távról szól, ergó nem lehet 10-es szorzókkal stabil profitot csinálni (legyen az single vagy kombinált fogadás, mindegy).
Ez mind matek, és ezért van az is, hogy nem lehet egy bizonyos fogadási stratégiát felállítani, ami így úgy tuti nyereséges, illetve a szorzók csökkentése miatt alapból nem éri meg nagy szorzókkal kombinálni.
Ha nyereséges akarsz lenni, akkor hosszú távon az 1.5-2.5 közötti szorzókat egy picit a magad oldalára fordítod, és profitálsz. Persze ez nehéz.
7-es, hülye gyerek :D Ide találtam.
Elmondtam kismilliószor, kiket követek, melyik oldalak statisztikája hiteles. Allstarbetet tudom ajánlani. Most van egy kis lejtő, de nem szabad elbizonytalanodni.
Egyes hülyeségeket beszél, kettes vágja a dolgokat.
Na de mindjárt átolvasom a többi oldalt is.
Folytatás:
A martingale hülyeség. Nem leszel tőle előnyben az irodával szemben, így a várható érték mínusz lesz minden egyes fogadás után. Okos emberek (matematikusok, nem pedig azok a balfaszok, akiket a köznép "oddsmestereknek" ismer) számtalanszor bizonyították.
21: lehet, hogy közel áll sok csapathoz, így előbb értesül hiányzó játékosokról, mint az átlag, amivel veri a closing linet.
22: te mindenbe bele tudsz kötni? :D Nincs 10 millió FT készpénzem, de még 1 sem. Hogy kellett volna megmutassam? :) mindegyiken látható volt a nyeremény és a kifizetve felirat is. 50 millió 10%-a költség, még 10%-ot elköltöttem, maradék pedig fogadóirodákban, fintecheknél, crypto pénztárcáknál van euróban. Nem kötelező nekem hinni, kutyát nem érdekli a megkeseredett életed.
24: egy fair 10-es odds 11-12 fogadásonként jön be. Ehhez kell egy profi tippadó, hogy ne fair 10-es oddsot adjon, hanem olyat, aminek 6.00 a fair szorzója.
Lehetsz te is a profi tippadó, de maximum egy ligára tudsz specializálódni, és hiába a szép ROI, "abból nem fizeted a számlákat és a nyaralást".
"Aki kicsit ért a focihoz tudja hogy kb 99% volt hogy nyer a barca"
Legközelebb ilyennel kezdd a mondandót, és akkor tudom hogy nem kell végigolvasnom az agyfosást amit bepötyögsz. Ekkora baromságot ilyen hosszan kifejtve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!