Ki napjaink legtúlértékeltebb focistája?
#9 Mondjuk hülyén is nézett volna ki Jesse Marschtól, hogy a Salzburgban alapemberként foglalkoztatja, majd a Leipzignél lejegeli. Nyilván ott inkább a jó edző-játékos viszony játszott szerepet szerintem.
De szerintem ha Szoboszlai annyi lehetőséget kapna mint Olmo nem nyújtana rosszabb teljesítményt nála. Könnyű úgy gólt lőni ha mindig kezdő az ember.
Remélem ma kapni fog Szoboszlai egy jó 65 percet legalább.
13, A piac diktálja az árakat, nem azért keresnek a focisták ennyi pénzt, mert "csak". Nem véletlen, hogy más, kevésbé nézett sportokban századennyi pénz sincs.
A futball a világ legnépszerűbb sportja, a felnőtt férfiak tetemes része nézi, a legnagyobb kluboknak meg a C.Ronaldo szintű sztároknak olyan szintű befolyása van a piacra, olyan influencük van (de utálom ezt a szót), hogy simán megéri egy-egy játékosnak heti százezer fontos fizetést adni, mert a mezeladások,a különböző szponzorok, a jegyeladások, meg a TV-s jogok simán visszahozzák a pénzt a legtöbb esetben (nem mindben). Ergo szépen visszahozzák a klubnak azt a pénzt,amit fizetnek értük.
Persze megértem, hogy aki évtizedek óta egy gyárban sz0p napi 12 órát éhbérért, és kb az egyetlen örömre az életben, hogy végre hétvége van és pihenhetek pár órát, annak sajnos nehéz elfogadnia azt, hogy más heti szinten milliókat keres, miközben azt csinálja, amit szeret, és nem is gyilkolja le magát meg nem emelget tíz kilós dobozokat, de arról meg sajnos nem a focisták tehetnek, hogy olyan dologhoz értenek, amiben ennyi pénz van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!