Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért nem magyarok játszanak...

Miért nem magyarok játszanak magyar csapatokban?

Figyelt kérdés
Nem nagyon követtem soha focit, szerintem egy panelp roli sport. Viszont a családomban volt komoly fradis sportoló ezért gondoltam bekövetem instán az oldalukat, hátha focin kívül más is van néha. Nem nagyon, de ez nem lényeges. Most raktak sztoriba egy csomó képet fradis focistákról, és megdöbbentő, hogy nemhogy ferencvárosi, magyar se nagyon van a csapatban. Miért jó ez? Nem hiszem el, hogy nincsenek jó magyar láblabdások. Vagy tényleg ekkora a hiány, hogy egy magyar csapatot nem lehet magyarokkal feltölteni?
2022. febr. 16. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
A Magyar focisták hatalmas fizetéseket kérnek, és a klubok így inkább igazolnak hasonló képességű játékosokat alacsonyabb bérért.
2022. febr. 17. 12:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Erre valami source?
2022. febr. 17. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!