Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Segítetek focicipő méretválasz...

Segítetek focicipő méretválasztásban?:D

Figyelt kérdés

foggalmam sincs mekkora a lábam, de van nike mercurial vaporból 2 cipőm, ugyanolyan típis csak más szín. az egyik 42,5ös, a másik 43-as. Papíron a 42,5ös lenne rám jó, érzem is hogy szorít, de annyira diszkomfortosan szorít hogy semmi szabadsága nincs a lábamnak. az meg gondolom nem jó ha 90 percet kell végigfutni. A 43-as tökéletes, csak nehéz elképzelni mert mindenhol azt írják hogy egy fél mérettel kell nagyobb. De a 43-ast már használtam egy meccsen, és semmi bajom nem volt, csak elbizonytalanottam a cikkek miatt amiket olvastam, és kb 1 centi hely van a talpbetéten a lábam és a cipő között..

most mi legyen?

#méret #Nike #focicpő
2022. febr. 6. 10:28
 1/3 anonim válasza:

Újat akarsz venni vagy a kettő közül választani?

Ha új a 42,5-ös akkor megpróbálnám tágítani, aztán ha 2 hónap után is szorít akkor ott a 43as. Én se tudtam hogy 45,5 vagy 46 legyen, a nagyobbal mentem, de megbántam :D

2022. febr. 6. 11:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Milyen ötleteid vannak tágításra?
2022. febr. 6. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem minden cipőnél válik be, de nekem amikor kicsit szorított a cipőm, akkor felvettem egy vizes zoknit, arra a cipő és egész nap abban sétálgattam, végeztem a dolgaimat. A vizes zokni miatt a cipő átvesz valamennyi nedvességet és jobban idomul a lábfejhez. Ha így már kevesbé szorít, lehet vele edzeni menni, vagy akár csak rövidebb időre (pl bemelegítés, futóedzés) felvenni, ha nagyon szorít.
2022. febr. 6. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!