Segítetek focicipő méretválasztásban?:D
foggalmam sincs mekkora a lábam, de van nike mercurial vaporból 2 cipőm, ugyanolyan típis csak más szín. az egyik 42,5ös, a másik 43-as. Papíron a 42,5ös lenne rám jó, érzem is hogy szorít, de annyira diszkomfortosan szorít hogy semmi szabadsága nincs a lábamnak. az meg gondolom nem jó ha 90 percet kell végigfutni. A 43-as tökéletes, csak nehéz elképzelni mert mindenhol azt írják hogy egy fél mérettel kell nagyobb. De a 43-ast már használtam egy meccsen, és semmi bajom nem volt, csak elbizonytalanottam a cikkek miatt amiket olvastam, és kb 1 centi hely van a talpbetéten a lábam és a cipő között..
most mi legyen?
Újat akarsz venni vagy a kettő közül választani?
Ha új a 42,5-ös akkor megpróbálnám tágítani, aztán ha 2 hónap után is szorít akkor ott a 43as. Én se tudtam hogy 45,5 vagy 46 legyen, a nagyobbal mentem, de megbántam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!