Métáztatok már?
Figyelt kérdés
Milyen ütővel, labdával, milyen alakú volt a pálya?2022. jan. 23. 22:01
2/6 anonim válasza:
Igen, tesin néha szoktunk. Az ütő egy vékonyabb fa lapátnyél, ami kb. 100-130 cm és rá van húza egy henger alakú szivacs a végére, ami kb. 30 centi. Labdának egy kézilabdától kicsit kisebb szivacslabdát használunk.
Az iskolai focipályán szoktuk játszani, az olyan 40x10 méter.
3/6 anonim válasza:
2: tegnap csak a linket tudtam küldeni - de ezek szerint tényleg többféleképpen játsszák, többféle ütővel???
Én ilyen szivacsos megoldásról még nem is hallottam, nálunk kb. ilyen az ütő, csak a szélesebb vége le van kerekítve.
A szabályok pedig kb. ugyanazok, amit a linken leírnak.
Mi tipikusan kiránduláson, nagy réteken szoktuk játszani.
4/6 anonim válasza:
Ahány hely, annyi szokás, szerintem ez tipikusan az a játék, amit mindenki kicsit máshogy játsszik. Ilyenünk van, ezzel tudunk csak játszani. Örülünk ha wc papírt kapunk, meg fertőtlenítőt, el se tudom képzelni mit reagálna az igazgató, ha beállítanánk hozzá egy ilyen kéréssel :D
5/6 A kérdező kommentje:
Mi baseballütővel, teniszlabdával játsszuk. Bötön nincs, M alkú a pálya
2022. jan. 24. 15:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!