Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Magyar-Moldova meccsről...

Magyar-Moldova meccsről lemaradtam, hol tudnám megnézni?

Figyelt kérdés
LE LEET TÖLTENI VHONNAN? MEG AKAROM NÉZNI MERT NEM LÁTTAM SOS HELP!
2010. szept. 8. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:

neted élöben lehet nézni felvételről sajna nem.én is kerestem ilyesmit egy időben de semmit nem találtam.

örülj inkább hogy nem láttad a válogatott olyan sz*r hogy az már szégyen.halott nagyanyám jobban tud focizni még most is az biztos.

2010. szept. 9. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Én kint voltam..tény hogy nem voltak huhh de nagyon jók,de volt mikor mi uraltunk.Sport tv-ben lehet ismétlik amúgy,bár nem tudom.HAJRÁ MAGYAROK!

18/L

2010. szept. 10. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:

halott a magyar foci

moldova ellen néha uralták a meccset és akkor mi van?moldova igen messze van a jó csapat fogalmától.

nyáron átláptek rajtunk a hollandok is meg a németek is.na ahhoz kell viszonyitani.

max le győzük san marinot meg ilyeneket.na ná hiszen olyan kis országok szinte képtelenek vmire való focistákat adni egy válogatottba.

nézzük inkább az angol bajnokságot azok tudnak is:)

2010. szept. 11. 02:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mondtam 1 szóval se,hogy jók voltunk,de a 3 pont a lényeg.ÉS azért ahhoz is kell viszonyítani,hogy németben hogy terelik a focit,meg azt hogy itt hogy terelik az egészet.Most kezdtek el akadémiák épülni,eddig senki nem foglalkozott az utánpótlással szinte,így meg mit lehet várni?!Kihaltak a jók,utánpótlás meg nem volt.ÉS persze egy PL jobb,de Magyarországon vagyunk,szerintem minimum hogy legalább a saját hazánknak szurkoljunk egy EB,VB selejtezőn és nem az angoloknak pl.,de mindegy.
2010. szept. 11. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:

minek szurkoljak nekik a selejtezőn mikor ugyis mindig kiesnek...:S

sajna ez van.talán honositani kellene külföldről jó focistákat ahelyett hogy a sok .... a zsebébe teszi az összes pénzt.na abból a focira kéne költeni.

2010. szept. 12. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!