Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyire lehet gyorsaságból...

Mennyire lehet gyorsaságból megélni BLSZ-ben?

Figyelt kérdés

Eddig kispályán játszottam a haverokkal, a technikám szerintem közepes, nem vészes, de nem is kiemelkedő, viszont mivel vékony vagyok alacsony testzsírszázalékkal, gyorsabb vagyok a többieknél, illetve jobb a gyorsulásom, sokszor nem bonyolult csellel (azokat nem tudok :D) verem meg a védőt, hanem simán elhúzom mellette a labdát, és lefutom.

Szerintetek nagypályán, BLSZ II-III. szinten mondjuk szélsőként kitűnhetek ezzel az esetleges pocakos, lassú ellenfelekkel szemben, vagy azért már az is olyan szint, hogy le tudják védekezni?

2022. jan. 15. 00:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki magad. Sok múlhat azon, hogy a csapatban van-e egy, vagy több megfelelően technikás társad, aki pontos, hosszú labdákkal tud indítani. Az edződön is sok múlhat, aki átlátja ennek a jelentőségét. Akár még sokra is viheted! Minden esetre, az rendkívül szimpatikus, hogy belátod a saját korlátaidat.
2022. jan. 15. 09:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem simán, ott van pl Mbappé, aki (inkabb regebben volt rá jellemző,de amióta Neymar a csapattársa, kicsit elvette az eszét, ő is elkezdett bohóckodni) általában mindig csak megtolta, es ugy vitte kb végig a pályán, így tűnt ki kb.
2022. febr. 9. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!