Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 19 évesen nem késő újra...

19 évesen nem késő újra kezdeni a focit?

Figyelt kérdés

Fociztam korábban de már jó 4-5 éve nem. Mivel rossz volt a térdem de szeretném újra kezdeni.

Eljuthatok NBI vagy NBII-ig?

2022. jan. 5. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Már nem rossz a térded? Terhelésre jelentkezhetnek újra a panaszok!

Egyébként szerintem már kicsit késő. 4-5 év nagyon sok idő és pont akkor, abban az életkorban kellett volna a legtöbbet fejlődni, kiváló fizikumot alakitani majd fenntartani azt. Azért egy NBI-ben már kell hozni egy szintet, még akkor is ha a magyar foci nem hasonlítható össze egy spanyolal vagy franciával. Azért ha megnézed Gavi 17, Xavi Simons 18, Pedri 19 éves és már hol tartanak. DE ahogy említettem nem összevethető Magyarországgal.

Végszóként azt mondom, hogy nagy hátrányból indulsz de végülis nincs lehetetlen. Mindenesetre legyen szakmád, iskolád. :D

2022. jan. 5. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyesnek igaza van, talán annyival nem értek egyet hogy magyar bajnokságot össze sem lehet hasonlítani egy franciával vagy spanyollal. Ha megnézel itthon egy meccset láthatod hogy már az alapvető technikákkal bajok vannak, labdavezetés közben nem néznek fel, nem néznek körbe labdaátvételkor, stb. Persze egy átlagembernek nyilván nagy szint. Én azt mondom hogy meg tudod csinálni ha komolyan rászánod magad, a történelem során voltak akik ugyanígy tettek. Junior Messiás 26 évesen került olaszországba, ahol végül 30 évesen 90 perceket játszik a Milanban. Vardy 26 éves koráig egy gyárban dolgozott, Mendy 23 évesen munkanélküli volt. Ezek az emberek a világ legerősebb bajnokságaiban játszanak, ezek után senki se mondja nekem hogy itthon egy nb1et nem lehet összehozni ugyanennyi munkával.
2022. jan. 7. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!