Mikor vonul már vissza C. Ronaldo?
Figyelt kérdés
Mint ember kedvelem de szerintem már nincs helye topligában. Ha nem is vissza vonulás, de ideje lenne a Sportingban levezetni. Nem gondoljátok?2022. jan. 3. 23:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezt el tudja dönteni saját maga, hogy mikor vonul vissza, vagy hogy mikor és hova megy levezetni. De az biztos, hogy lassan 37 évesen is jobb erőben és formában van, mint néhány 30 éves játékos. Nézd meg Ibrát, ő 40 éves, és még mindig rúgja a gólokat egy olasz topcsapatban. Én úgy gondolom, hogy mindegyiknek helye van még topligákban, mondom ezt úgy, hogy egyik sem a kedvencem, viszont elismerésre méltóak.
2/5 anonim válasza:
Kiemelkedik a muból.
Akkor vonuljon vissza az egész mu?
3/5 anonim válasza:
Még mindig jó. Sőt! Nagyon is jó! 40-42 éves koráig is tudná szerintem csinálni.
5/5 anonim válasza:
Ronaldo miatt nincs a MUnak rendes labda nélküli játéka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!