Melyik a kedvenc focistatok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 17:56
12/23 anonim válasza:
Jelenleg David Villa.
Régebbiek közül Luis Figo volt a kedvencem.
13/23 anonim válasza:
Nekem Khedira volt mivel Stuttgart szurkoló vagyok,de most hogy elment a szélről Timo Gebhart!!!
18/23 anonim válasza:
Nehéz választanom.Xavi és Messi összjátéka tetszik igazán.De ha kell választanom, akkor .... nem tudom.
19/23 anonim válasza:
mennyi divatdrukker díszb.uzeráns, mondanak itt mai ászokat...ezek is sokat tudnak a fociról..:D 1ébként meg
RONALDO 4ever, tudom,h. interes volt..de akkoris Ő marad a kedvenc focistám, szerintem minden idők legjobb futballistája, meg a másik akik itt Villa-znak, meg mit tudom én, mert láttak 1 nagyon gagyi vb-t, amit megnyertek,a nagyon gyatra(helyzetkihasználásra értem stb) spanyolok..azóta mindenki spanyolos,meg Barca-s 2006 óta...szóval ez szánalom...spanyolok 8,azaz 8 rúgott góllal nyertek vb-t...2002ben RONALDO egymaga 8 gólig jutott el...
20/23 anonim válasza:
Jah, divatdrukkerek. Villának volt egy sikeres 2 éve és már ő az istencsászár (már 28 éves!)....egyébként tényleg nagyszerű csatár, ami a gólgyártást illeti, de ennyi, nagyszerű, nem világklasszis....meg persze most hogy a Barcába igazolt még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!