A fociban nincsenek ilyen szponzori dolgok ?
Figyelt kérdés
Olvasok most egy könyvet LeBron Jamesről ahol inkább a szponzori dolgokról írnak. Nekem kicsit furcsa ez a dolog ami ott megy vagy ismeretlen , mert Európában a fociban ennyire nem láttam , hogy a szponzorok ennyire versenyeznének a fiatal játékosokért. Meg , hogy egy adott márkán belül legyen saját terméke az illetőnek ,mint a Nike Leborn vagy a Jordan. tehát én nem láttok ilyet , hogy Nike Messi vagy Adidas Lewandowski. Ezek valóban nincsenek vagy csak én nem ismerem eléggé ezeket ?2021. dec. 27. 13:51
1/1 anonim válasza:
Pedig hatalmas a verseny. Ha felmész egy focista instájára 2 dolog jön veled szembe: a saját markája és a szponzorja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!