Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen lehetősgeim lehetnek?

Milyen lehetősgeim lehetnek?

Figyelt kérdés
Továbbtanuláson gondolkodom, nagyon szeretek focit nézni, nagyon jártas vagyok mindenben benne. Nagyon jó az irányító készségem, értek nagyon a focihoz. Milyen lehetőségeim lehetnek? Például egy csapatnál másod vagy harmadedző, szakosztályvezető vagy valami más egy adott csapatban? Egy csapatban tudtommal rengetek szakember van. Ennek hogyan tudnék utána nézni? Jó tanuló vagyok, jó a labda érzékem. Aki tud segíteni kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Dárdai Pál pédául egy példa. Köszönöm a segítséget

2021. dec. 2. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Figyelj ez nehéz kérdés, mert általában a labdarúgó edzők a klubokban a klub legutóbbi játékosai. Tehát papiron nem kell szakkepesites Xavinak hogy a barcelonat eddze, mert ott játszott és megbiznak benne. Persze nyilván ez veszélyes, bele lehet bukni, lásd Koeman vagy Ole. A játékosok nem feltétlen rendekeznek jó edzői tudással. Kivéve pl Guardiola, vagy Klopp. Ezzel nem azt mondom, hogy ha nem jatszottal profi csapatban akkor nem tudsz elhelyezkedni, csak sokkal nehezebb, főleg Magyarországról, ahol még játékosunk sincs top csapatban, legjobb esetben is csak a Bundesligáig jutnak el. Itthon kiszurjak a szemed minimalberrel egy atlagos focicsapatban. Dárdai megint más, ő jatszott ott, ezért kérték fel edzőnek, azonban ő sem rendelkezett megfelelo tudassal, ezert menesztették
2021. dec. 3. 00:31
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Hogyne kéne szakképesítés. Xavinak és Dárdainak is van, nem csak úgy besétáltak, mint volt játékos.
2021. dec. 3. 01:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Miért nem jelentkezel próbajátékra valahova, ahol játszhatnál? Itt nemmessze tőlünk egy NB3-as csapatnál már olyan fizetések vannak, hogy besz*arnál. Délelőttönként edzenek, esze ágában sincs egyiknek se dolgozni, szerintem nem is szorulnak rá. Ha pedig egy ilyen csapatban jól szerepelsz, akkor elvisznek nb2-be, ahol még inkább jó a fizetés. Simán keresel annyit, hogy ha be kell fejezned, akkor esetlegesen 2-3 év alatt elmész egyetemre, megtanulsz valamit, vagy akár foci közben is csinálhatsz olyat, ami kapcsolódik hozzá.
2021. dec. 3. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem olyan könnyű ám NB3-ba bekerülni.
2021. dec. 3. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
4# ha komolyan veszed mint az átlag akkor simán bekerülsz
2021. dec. 3. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Inkább jelentkezz cipő felsőrészkészítő szakmunkásba. A többi vanab0 céroneldó meg gárdiólá már ott nyomja :DDD
2021. dec. 4. 21:48
 7/8 Sanker ***** válasza:

Akarnám mondani az MLSZ képzéseket, de ha jót akarsz magadnak, akkor inkább kihagyod. Nagyon szigorítottak az elmúlt években, önköltséges, minél magasabb szint, annál drágább. Ezenkívül annyi elvárásnak és feltételnek kell megfelelni, hogy sokan meggondolják magukat még a jelentkezés előtt. A képzések egymásra épülnek, ha nincs meg a vizsgád, akkor nem mehetsz a következőre. A legtöbb munkakörre kiterjesztették a licenszet, például pályakarbantartó vagy masszőr. Hiába van valakinek sport és gyógymasszőr végzettsége 15 év tapasztalattal, még NB3-ba se mehet, ha nincs meg az MLSZ masszőr licensz. Ez már vicc, komolyan mondom, sokat képzel magáról a kedves MLSZ, ideje visszavenni az arcból. Egyébként többen bírálták már az MLSZ képzési rendszerét.

Nekem mondjuk lenne ötletem, vállalkozol, csinálsz egy focisulit, ahol saját kútfőből tanítod, oktatod a fiatalokat, gyerekeket több korosztályban. Egy jó üzleti tervvel sikeres lehet a vállalkozás, az MLSZ meg bekaphatja.

2021. dec. 9. 03:05
 8/8 Sanker ***** válasza:
100%

7-es vagyok, annyit mondanék még, hogy talán érdemes külföldön elvégezni a képzéseket, legalább az alapokat. Nem tudom, mi helyzet külföldön, de ott valószínű nem szopatják az embert, mint itthon az MLSZ.

André Villas Boas, José Mourinho, Julian Nagelsmann, Maurizio Sarri, Brendan Rodgers, Ralf Rangnick, Rafael Benítez, egyikse volt profi labdarúgó, mégis megcsinálták.

2021. dec. 9. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!